Valor afegit - 04/02/2015

Valor afegit - 04/02/2015

Qui guanya amb el petroli barat?

"Valor afegit" aborda aquesta setmana el repartiment del dividend inesperat que suposa la baixada del preu del petroli, que el govern estima en 10.000 milions d'euros. Per això hem analitzat la distribució de combustibles, però també l'actuació dels consumidors, de les empreses i de les administracions. I ho hem fet amb l'ajuda de 12 destacats economistes als quals hem demanat la seva opinió sobre qui s'endurà la part del lleó en l'estira-i-arronsa dels actors econòmics davant un botí tan saborós.

Entrevista Josep Ametller

El responsable de la cadena d'establiments d'alimentació Casa Ametller ens explica com s'ha construït aquesta cadena de 79 establiments a tot Catalunya des de la parada del mercat de Vilafranca del Penedès que portava la família fins al 2001.

Escola del Treball, centenària

L'Escola del Treball de Barcelona ha complert 100 anys i es manté com el centre més gran d'Espanya en Formació Professional. L'hem visitat en companyia d'un grup d'estudiants japonesos que ens ajuden a redescobrir un centre educatiu que també és un tresor arquitectònic.

Pots utilitzar chromecast a l'APP de TV3