TOTS ELS CLIPS

 • Valor Afegit - Càpsules de cafè compostables
  Veure vídeo
 • Valor Afegit - Biotech, un nou motor de l'economia catalana
  Veure vídeo
 • Som diferents, som iguals
  Veure vídeo

  Som diferents, som iguals

  Una empresa, abans que res, són les persones que la formen. Què hi poden aportar les persones amb síndrome de Down? I els seus companys de feina aprenen a descobrir els valors i les sensibilitats diferents? Descobrim ara la història d'en Quim i la Laia.

 • Dissenyar diferent
  Veure vídeo

  Dissenyar diferent

  Entrem en una empresa en què la feina de persones amb Down o amb autisme no tan sols està integrada en la seva estructura, sinó que hi aporta una bona part del seu valor afegit. És La casa de Carlota, una agència de disseny i comunicació de Barcelona

 • Aplicar la llei a les empreses
  Veure vídeo

  Aplicar la llei a les empreses

  Les empreses de més de 50 treballadors estan obligades, per llei, a reservar un 2% de la plantilla a les persones discapacitades. Però això no sempre es compleix. La pujada del salari mínim encara complica més les coses.

 • Els "catalans" a Occitània
  Veure vídeo

  Els "catalans" a Occitània

  Parlem amb el president de Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya. Ricard Font afirma que la companyia vol gestionar línies de trens fins a Montpeller i Tolosa de Llenguadoc.

 • Famosos estafats
  Veure vídeo

  Famosos estafats

  Una cosa és actuar i una altra és controlar bé els números. La llista d'artistes estafats pels seus representants és llarga, i no se'n salven ni els més famosos.

 • El risc de fer-se ric
  Veure vídeo

  El risc de fer-se ric

  La majoria dels jugadors de futbol americà perden el seu patrimoni cinc anys després d'haver-se retirat. Els músics i actors s'enfronten a carreres plenes d'alts i baixos, i a qualsevol de nosaltres una herència o una loteria ens pot capgirar la vida. Què s'ha de fer quan, de sobte, un té molt èxit, o molta sort, guanya molts diners, però encara té molta vida per endavant?

 • El braç català de Primo de Rivera
  Veure vídeo

  El braç català de Primo de Rivera

  Ara fa cent anys va sortir de Reus el Banc de Catalunya, que es convertiria en el més important del país en l'època de Primo de Rivera. La República i la gran depressió l'acabarien portant a la ruïna.

 • "Dona que no sap cuinar... fa de mal aprofitar"
  Veure vídeo

  "Dona que no sap cuinar... fa de mal aprofitar"

  Una dada molt significativa: a Catalunya, dels 44 restaurants amb alguna estrella Michelin, només 2 tenen una dona xef al capdavant de la seva cuina. Això amb prou feines és un 5 per cent. I no és una especificitat catalana, perquè es calcula que aquest percentatge, més o menys, és el que es dona també a nivell mundial.

 • Carlota Pi, l'enginyera de la llum
  Veure vídeo

  Carlota Pi, l'enginyera de la llum

  Coneixerem una enginyera que ja s'ha convertit en una de les emprenedores més rellevants del país. Carlota Pi és cofundadora i presidenta executiva d'HolaLuz.

 • Com atreure talent femení
  Veure vídeo

  Com atreure talent femení

  Hi ha poques dones encara en el món de les ciències, de les enginyeries, la física o les matemàtiques. I, el que és pitjor, les vocacions científiques entre les nenes i adolescents segueixen sent baixes. Com podran, doncs, les dones agafar més poder, més influència, en la societat del demà, que ja és la d'avui mateix?

 • Què quedarà del MWC 2019?
  Veure vídeo

  Què quedarà del MWC 2019?

  Què ha deixat per a la història l'edició 2019 del Mobile a Barcelona?

 • Entrevista a Carlota Pi (HolaLuz)
  Veure vídeo

  Entrevista a Carlota Pi (HolaLuz)

  Carlota Pi, cofundadora i presidenta executiva d'Holaluz, s'ha convertit en una de les emprenedores més rellevants del país. Hem estat a la seu de la seva empresa, a la Barceloneta, per saber com s'obre camí la seva companyia en un mercat tan complicat com l'elèctric.

 • La guerra, "El gran anivellador"?
  Veure vídeo

  La guerra, "El gran anivellador"?

  Parlarem d'una teoria que no és cap proposta, sinó una sorprenent i provocadora constatació històrica. Walter Scheidel, austríac que treballa a la Universitat de Stanford, a Califòrnia, ha publicat fa poc "El gran anivellador". Basa la seva tesi en un llarg recorregut per la història, des de l'antiguitat. De fet, aprofundeix en les teories apuntades ja per grans economistes del moment, com Thomas Piketty. I el seu titular no pot ser més clar: només les guerres, revolucions i epidèmies, com si fossin els quatre genets de l'Apocalipsi, han aconseguit reduir clarament les desigualtats socials i econòmiques.

Anar al contingut