Tria33 - Festival Strobe + Carlos Pazos + The Art of the Brick

Tria33 - Festival Strobe + Carlos Pazos + The Art of the Brick

La Laura Sangrà obre setmana amb tres propostes de creació lúdica, mostres d'art que parteixen de la voluntat de passar-ho bé dels creadors:
L'exposició de Peter Halley i Yago Hortal a la Galeria Senda de Barcelona, el Festival de Vídeo i Art Digital "RIURE #3" que té lloc a Lo Pati d'Amposta, i les peces que Carlos Pazos presenta a la galeria ADN de Barcelona amb el títol "Naufragios recientes".

De dijous a dissabte els Love Of Lesbian oferiran tres concerts consecutius a la Sala Razzmatazz de Barcelona per presentar el seu disc nou, "El poeta Halley". En Jofre Font ha compartit una estona amb ells per parlar, entre d'altres, dels seus projectes immediats, com fer les amèriques.

I al reportatge d'avui homenatgem el ninotaire que ha atrapat milers de lectors de diferents generacions amb els seus personatges entranyables, les seves historietes esbojarrades i un sentit de l'humor inconfusible: Francisco Ibáñez.
Ha complert vuitanta anys i repassem la seva trajectòria amb Antoni Guiral, gran lector d'Ibáñez i comissari de l'exposició que el Saló del Còmic dedica enguany al pare dels mítics agents de la TIA Mortadel·lo i Filemó.

Pots utilitzar chromecast a l'APP de TV3