Josep Maria Argimon: "De cada 100 persones vacunades n'hi ha 5 que no desenvolupen anticossos"

La pandèmia continua desbocada a Catalunya. En les últimes 24 hores s'han detectat 8.284 casos, i es manté la tendència de contagis diaris que va començar la setmana passada. Hem parlat amb el conseller de Salut, Josep Maria Argimon, per saber com està el sistema de salut en aquests moments, com descriuria la situació de la Covid a Catalunya, per què Catalunya és la cinquena regió europea amb més casos, si hem arribat al punt més alt de la corba de contagis i quins indicadors són els que més els preocupen.
Argimon també ha comentat si les mesures actuals són suficients per contenir l'expansió de la pandèmia, per què han decidit aplicar canvis a només 7 dies vista, per què una persona amb pauta completa pot fer vida "normal" tot i haver estat contacte estret d'un positiu, on seríem si tothom estigués vacunat, com valora les vacunes administrades fins ara i com ens hauríem de plantejar les vacances.
Per acabar, ha explicat si s'estan atenent les necessitats bàsiques sanitàries de la població i com ens hem d'imaginar el futur d'aquest virus, i què opina de les terceres dosis de les vacunes i de la pandèmia.

TEMES:
Coronavirus Covid-19SalutVacunes
Pots utilitzar chromecast a l'APP de TV3