Ferran Albiol (Tomàtic): "Els personatges del Club Super3 tenien originalitat i eren molt diferents. No s'havia vist fins al moment"

Ferran Albiol (Tomàtic): "Els personatges del Club Super3 tenien originalitat i eren molt diferents. No s'havia vist fins al moment"

Tal dia com avui, l'11 de febrer del 1991, es va emetre per primera vegada per TV3 un programa de televisió que era molt més que un programa: el Club Super3. 30 anys després, continua sent tot un referent cultural per als nens i nenes d'ara i per als que ho eren en aquella època. Per celebrar aquest aniversari, hem convidat la veu d'un dels personatges més mítics dels inicis del Super3: el Tomàtic! Ferran Albiol ens ha explicat què tenien d'especial els personatges com el Petri, la Nets, la Notipress o el Tomàtic per deixar una marca tan profunda; quina era la tasca del Tomàtic al programa; quina va ser la petició més curiosa que recorda; com de revolucionari era al seu moment que el Super3 fos molt més que un programa de televisió; com es va viure l'èxit absolut que suposa aconseguir 100.000 socis en només dos mesos; per què les cançons es van convertir en autèntics himnes; què suposava per a l'equip de TV3 La Festa dels Súpers; com va ser la següent generació del Super3, amb personatges com el Roc, la Lila, la Pati Pla i el Fluski. A més, ens ha fet una demostració en directe fent servir el titella del Tomàtic i ens ha demostrat que també és la veu del Mic.

TEMES:
Tv3
Pots utilitzar chromecast a l'APP de TV3