Estel Solé: "Jill Biden és un bon exemple de primera dama que pot ser un nou gran referent per a les dones joves del país"

Estel Solé: "Jill Biden és un bon exemple de primera dama que pot ser un nou gran referent per a les dones joves del país"

Avui estem encara amb la ressaca de la presa de possessió de Joe Biden com a president dels Estats Units. És sorprenent la capacitat que tenen als Estats Units per escenificar els grans esdeveniments, i els no tan grans també. A la Tribuna, Estel Solé ha valorat l'espectacle d'ahir; ha parlat de la intervenció que va tenir la jove poeta Amanda Gorman i de quina va ser la inspiració de l'autora per escriure el "The hill we climb" que va recitar. També ha comentat el paper que van tenir algunes dones com la de Joe Biden, Jill, que no vol renunciar a la seva autonomia; del repte que té ara la vicepresidenta Kamala Harris; del marit de Harris, que deixarà de treballar; i què n'opina del debat de qui havia vestit la vicepresidenta davant del silenci pel vestuari del president. A més a més, ha parlat de la polèmica que ha generat la candidata portuguesa del bloc d'esquerres, Marisa Matias, que es va pintar els llavis de vermell com si fos una nina.

TEMES:
Estats UnitsJoe BidenKamala Harris
Pots utilitzar chromecast a l'APP de TV3