Beth: "El programa 'A2veus' serà un 'talent-show' amb un format molt innovador"

Beth: "El programa 'A2veus' serà un 'talent-show' amb un format molt innovador"

Aquesta tarda hem volgut descobrir un nou programa musical de TV3 que reunirà artistes amateurs amb músics molt coneguts: "A2veus". Per fer-ho, hem parlat amb la protagonista del primer concert, la Beth.

A "A2veus", Beth canta la seva nova cançó, titulada "Que tremolin els arbres", que pertany al disc que té a punt de sortir del forn. El programa s'estrena aquest dijous a les 16.30 amb un concert acústic exclusiu a internet (TV3 a la carta, YouTube i Instagram).


Beth ens ha explicat com veu aquesta nova forma de fer concerts, ens ha donat alguna pista d'on es farà el seu, de quin serà el format de l'espectacle, de què tindrà d'especial la realització del programa, de com ha estat el procés de càsting per escollir la persona que farà amb ella el duet, de si el pas pel programa li ha fet pensar en la seva experiència a "Operación triunfo" i de quan traurà el seu disc complet. A més, la Míriam Riau ens ha explicat com, quan i on podrem veure aquest programa, que s'emetrà a través de diverses plataformes.

TEMES:
MúsicaTv3
Pots utilitzar chromecast a l'APP de TV3