Ada Colau: "El Pla de Drets Culturals consta de més de 100 mesures concretes per als propers dos anys"

Aquest migdia s'ha presentat el Pla de Drets Culturals de Barcelona, una iniciativa del govern municipal que vol invertir 68 milions d'euros fins al 2023. El pla preveu 100 accions per reforçar l'accés dels ciutadans a la cultura, com ara museus gratuïts, beques a creadors i la creació d'una moneda cultural. Hem parlat amb l'alcaldessa de Barcelona, Ada Colau, per saber quins són els eixos principals d'aquest Pla de Drets Culturals i com està el tema de la subseu del Museu de l'Hermitage.
En relació amb el documental que TV3 va emetre ahir sobre el Mago Pop, li hem preguntat què fa l'Ajuntament per revitalitzar el Paral·lel i convertir-lo en un "Broadway" barceloní.
També hem parlat amb ella sobre si el sistema de vacunacions massives és la millor manera d'avançar en la vacunació, si creu que s'han d'alliberar les patents de les vacunes, què en pensa del que està patint el sector hoteler, com valora la decisió judicial d'arxivar la denúncia amb la qual Cs l'acusava d'adjudicar petits contractes a dit i si dimitiria en el cas que fos processada.
Finalment, li hem preguntat què en pensa que la revista "Time Out Internacional" l'hagi inclòs en la llista de les 50 persones que estan canviant el món, si tenen previst augmentar el volum de les bicicletes elèctriques i si viu millor sense Twitter.

TEMES:
Ada ColauAjuntament de BarcelonaCulturaMobilitatVacunesCoronavirus
Pots utilitzar chromecast a l'APP de TV3