Qui els va parir ! - capítol 19

"Qui els va parir!" es planteja la motivació per tenir fills i compta amb les opinions de personatges coneguts que han decidit no ser pares o que encara s'ho estan pensant

Fa 18 edicions que el programa parla de ser pares i, ara ha decidit parlar dels que no ho volen ser o dels que no n'estan segurs. Per què la gent té fills? Aquesta és la pregunta que Carles Capdevila formula als convidats. En el bàndol dels que ja són pares hi haurà en Lluís Gavaldà, l'actor Joan Pera, pare de sis fills, i el filòsof Francesc Torralba, que hi aportarà la visió més teòrica. Al bàndol dels que no en volen tenir o que encara s'ho estan pensant hi haurà la Mireia Segú, el presentador del TN migdia Xavi Coral, i la meteoròloga Mònica López. I altres personatges coneguts que, de moment, han decidit no ser pares, també ho explicaran.

D'altra banda "Qui els va parir!" explicarà la història d'un pare de família amant dels animals. La Mireia Segú ha anat a casa seva per conèixer la relació que tenen els seus fills amb els animals, que en aquest cas, no són els típics hàmsters, cucs de seda o periquitos.

Ara que és època d'exàmens, el consell de mestres parlarà del gran tema de les "xuletes" i en mostraran alguns exemples al plató. A més, explicaran algunes de les respostes més insòlites que s'han trobat corregint exàmens.

Finalment en Lluís Gavaldà parlarà de les banyeres per a infants. Per què n'hi ha tantes, de tantes mides i formes? Sovint se n'acaben acumulant 5 o 6 i després ningú sap què fer-ne!

Pots utilitzar chromecast a l'APP de TV3