Qui els va parir ! - capítol 14

"Qui els va parir!" convidarà Jordi Sabater Pi, pare del Floquet de Neu, Mònica Glaenzel i Lluís Marco; parlarà de les relacions entre pares i fills i analitzarà com abordar el tema de la mort amb els menuts.

Que els micos i els homes no són tan diferents ja se sabia, però quan s'analitzen els vincles que s'estableixen entre pares i fills aquest fet encara es fa més evident. La Mireia Segú, la reportera del programa, va anar a visitar els micos del Zoo de Barcelona acompanyada de la conservadora dels primats, la Maria Teresa Abelló. El programa mostrarà com actuen els micos amb les seves cries i quines semblances tenen amb els humans.

Al plató hi haurà un avi molt especial: és avi de 2 néts humans, però també de 21 goril·les. Jordi Sabater Pi, pare del Floquet de Neu, visitarà el programa per parlar de la seva experiència com a avi.

"Qui els va parir!" també abordarà les típiques visites al metge amb els nens. I ho farà seguint una pediatra de l'Hospital General de Vic. Seran al plató dues persones que són metges en la ficció i pares en la vida real: Mònica Glaenzel i Lluís Marco.

Els pares del Consell de pares explicaran com podem parlar de la mort als fills. Què se'ls ha de dir quan es mor l'avi o un amic o un animal de companyia? S'ha d'evitar que els nens assisteixin als enterraments? Se'ls ha de parlar de la mort? Aquestes són algunes de les preguntes que es mirarà de respondre.

Finalment, en Lluís Gavaldà portarà vídeos que circulen per la xarxa sobre nens una mica entremaliats.

Pots utilitzar chromecast a l'APP de TV3