"Preguntes freqüents": Gerry Adams, Magda Campins i la borrasca Filomena<br />

"Preguntes freqüents": Gerry Adams, Magda Campins i la borrasca Filomena

Cristina Puig, a "Preguntes freqüents", entrevistarà Gerry Adams, exlíder del Sinn Féin i impulsor de la pacificació d'Irlanda del Nord, que aquesta setmana ha firmat amb una cinquantena de personalitats internacionals el manifest d'Òmnium Cultural per reclamar l'amnistia dels presos del procés.

També s'analitzarà la situació de la pandèmia a Catalunya amb Magda Campins, cap de Medicina Preventiva i Epidemiologia de l'Hospital Vall d'Hebron. A més, es connectarà amb Leicester, amb el doctor Salvador Macip, per saber com viu el Regne Unit el confinament total, decretat arran de l'aparició d'una nova soca del virus.

S'entrevistarà qui serà la número 2 de Ciutadans a les eleccions del Parlament de Catalunya, Anna Grau. Amb ella parlarem del seu imminent trànsit del periodisme a la política.

El Terrat celebra els seus 30 anys estrenant "L'èxit de la temporada" al Teatre Coliseum de Barcelona. Es parlarà de televisió, teatre i humor amb dos històrics de la companyia, Fermí Fernández i Oriol Grau, que protagonitzen aquest muntatge dirigit per Enric Cambray.

Com cada setmana, el programa comptarà amb les col·laboracions de Quico Sallés i Pilar Rahola, que debatrà amb Xavier Fina.

A més, es tindrà l'actuació del grup Koers, que interpretarà la cançó "Som".

I a les cadires de periodistes hi haurà Neus Tomàs, Jordi Barbeta, Miquel Ramos.

Pots utilitzar chromecast a l'APP de TV3