Polònia - 21/02/2013

Polònia - 21/02/2013

Contingut per majors de 7 anys

En aquesta edició, el rei Joan Carles (Toni Albà) demostra, tot cantant, que per molt que la casa reial es vegi involucrada en casos de corrupció, ell sempre en surt indemne.
El programa ofereix la gala de lliurament de premis més important de l'any: els Oscars de la corrupció. Aquesta edició es presenta més renyida que mai, sobretot després dels últims casos que han sortit a la llum pública. Quin partit s'endurà més estatuetes? Mentrestant, a Madrid, un documental de National Geographic analitza el comportament de Mariano Rajoy (Queco Novell) davant la crisi.
A Catalunya, Artur Mas (Bruno Oro) i Francesc Homs (Pep Plaza) es reuneixen amb Oriol Junqueras (Cesc Casanovas) i Marta Rovira (Mireia Portas). Els líders d'ERC volen començar a impulsar la consulta com més aviat millor. A més, es veurà com els espies continuen fent la seva feina, fins i tot dins del plató de "Polònia".
I en el seu monòleg, el president Mas (Bruno Oro) continua convençut que totes les coses dolentes que passen a Catalunya són un atac contra el sobiranisme.

Pots utilitzar chromecast a l'APP de TV3