Temporada 1

 • Oh Happy Day - capítol 8
  Veure vídeo

  Oh Happy Day - capítol 8

  Al concurs musical "Oh Happy Day", presentat per Eduard Farelo, és nit d'eliminació. De les tres corals nominades -Geriona, Gospelians i Gràcia i Deudeveu- una abandonarà el programa definitivament. A més de les actuacions dels sis cors en concurs, també es veurà els Tons i Sons compartint escenari amb Tomeu Penya a Terrassa, el funcionament assembleari dels Ol'Green i com és la vida de David Repullés, un dels components dels Messengers, que també forma part del grup de versions La Banda del Coche Rojo. L'artista convidat d'aquesta edició serà una actuació del musical "Sonrisas y lágrimas", que aquests dies es representa amb gran èxit al Teatre Tívoli de Barcelona.

 • Oh Happy Day - capítol 7
  Veure vídeo

  Oh Happy Day - capítol 7

  El concurs musical "Oh Happy Day", presentat per Eduard Farelo, tindrà al plató la Coral Infantil de Saint-Marc (França), que es va fer famosa gràcies a la pel·lícula "Los chicos del coro". La Coral Infantil de Saint-Marc actuarà a l'"Oh Happy Day", on presentarà una mostra del seu nou disc, "De cine", amb peces de pel·lícules com "Moon River" o "Singing in the Rain". Aquest dissabte és nit de nominacions i el jurat del programa ho té molt complicat, perquè quedaran nominades la meitat de les sis corals que segueixen en el concurs. Geriona, Tons i Sons, Gospelians & Gràcia, Deudeveu, Messengers i Ol'Green mostraran no només el seu talent dalt de l'escenari, sinó també el seu vessant més humà a través dels vídeos de seguiment dels assajos i de perfil dels cantants.

 • Oh Happy Day - capítol 6
  Veure vídeo

  Oh Happy Day - capítol 6

  Un dels set cors que segueixen al concurs abandonarà definitivament l'escenari. El jurat haurà d'estar molt atent a l'actuació de tots, però especialment dels tres nominats: Geriona, Tons i Sons i Singfònics. A més, el programa tindrà l'actuació com a artista convidat de The Hanfris Quartet, un grup mataroní que practica l'estil "Barber Shop" i que ha guanyat diversos premis internacionals. Una actuació "a cappella" que arrencarà el públic de la cadira.

 • Oh Happy Day - capítol 5
  Veure vídeo

  Oh Happy Day - capítol 5

  Aquí tens un nou capítol de l'Oh Happy Day! avui amb tota l'emoció de les nominacions! Mira les actuacions i fes de jurat: quins tres cors creus que han de ser nominats aquesta setmana?

 • Oh Happy Day! - capítol 4
  Veure vídeo

  Oh Happy Day! - capítol 4

  Al final del programa ha de marxar un dels 8 cors que segueixen en competició. És una nit llarga per al jurat del programa (Sílvia Abril, Pedro Pardo, Guille Milkyway i Elena Gadel) i tensa per als tres cors nominats la setmana passada (Tons i Sons, Flúmine i Deudeveu). Els tres nominats mostren els seus assajos i més històries humanes d'altres components dels cors. Aquesta setmana, els concursants tenen un premi extra: actuar a la Festa dels Súpers, que es farà els dies 19 i 20 a l'Estadi Olímpic de Barcelona. És el jurat qui tria el cor que anirà a la Festa.

 • Oh Happy Day - capítol 3
  Veure vídeo

  Oh Happy Day - capítol 3

  Després de dues setmanes de concurs, el jurat d'"Oh Happy Day" ja ha eliminat un dels 9 cors participants i afronta una altra nit de nominacions. Els 8 cors que segueixen al concurs s'esforçaran al màxim per evitar la nominació al final del programa. A més de les actuacions, es veuran assajos i històries humanes dels protagonistes: la relació dels cors amb els seus directors, les feines i aficions dels cantaires a part de la seva passió per la música...

 • Oh Happy Day - capítol 2
  Veure vídeo

  Oh Happy Day - capítol 2

  Segona edició del programa i primera eliminació.

 • Oh Happy Day! - capítol 1
  Veure vídeo

  Oh Happy Day! - capítol 1

  Emociona't amb el primer programa d'"Oh Happy Day" i les seves veus!

 • Primeres imatges d' Oh Happy Day!
  Veure vídeo

  Primeres imatges d' Oh Happy Day!

  Vols veure les primeres imatges del nou programa de TV3? Música, ball i molta emoció! Tot això és "Oh Happy Day".

 • "Oh Happy Day": Comença'l a sentir!
  Veure vídeo

  "Oh Happy Day": Comença'l a sentir!

  Ja falta molt poc per a l'estrena d'"Oh Happy Day"!

Anar al contingut