TOTS ELS PROGRAMES

 • Laberint d'ombres - Cap. 454
  Veure vídeo

  Laberint d'ombres - Cap. 454

  L'Abel és en mans del Recasens i l'Òscar. La Vane ho sabrà. El Salvador també: trobada fatal al cau... El Cesc visita la Mati a la presó.

 • Laberint d'ombres - Cap. 453
  Veure vídeo

  Laberint d'ombres - Cap. 453

  L'Abel ha desaparegut. Se sospita del Salvador, però el Salvador sospita del Recasens. Una trucada confirmarà aquestes sospites. Pessimisme dels Pedrós per l'estat de la Mercè. El Víctor descobreix el secret de la Fàtima: que està embarassada però no vol que ningú ho sàpiga: ha pres una decisió...

 • Laberint d'ombres - Cap. 452
  Veure vídeo

  Laberint d'ombres - Cap. 452

  El Salvador ha fet l'amor amb la Carla, però... La negativa de l'Alba a retirar l'acusació contra la Mati obre noves expectatives. El Vicenç parlarà amb l'Alba. El Cesc ajuda la Marina, però n'està enamorat. I ella ho sap. L'Òscar i el Recasens es posen en marxa: tot està a punt per al segrest de l'Abel.

 • Laberint d'ombres - Cap. 451
  Veure vídeo

  Laberint d'ombres - Cap. 451

  El descobriment que han fet la Carla i el Salvador els farà buscar en una nova direcció. L'Òscar i el Recasens ja tenen el pla a punt. La Vane troba alguna cosa estranya en el comportament de l'Òscar. La Mati rep una visita inesperada a la presó. Un nou somni del Salvador canvia les coses entre ell i la Carla...

 • Laberint d'ombres - Cap. 450
  Veure vídeo

  Laberint d'ombres - Cap. 450

  La Carla troba noves pistes sobre el Laberint. Tornaran a "excavar". El David s'enfronta amb el Quim. El Cesc es veu obligat a parlar amb la Bea. El David es consola amb la Fàtima...

 • Laberint d'ombres - Cap. 449
  Veure vídeo

  Laberint d'ombres - Cap. 449

  El David ja sap què li passa a l'Aurora. El Cesc sabrà que la Mati està embarassada. La Marina i el Carles es retroben per parlar dels plans d'ell. El Cesc, tot i la gelosia, es posa de part de la Marina. L'Aurora parla amb l'Esteve del Quim.

 • Laberint d'ombres - Cap. 448
  Veure vídeo

  Laberint d'ombres - Cap. 448

  Enfrontament Carla-Raquel. Ho sabrà el Salvador? Enfrontament Magnòlia-Carles. La Carla intenta impedir que el Salvador destrueixi l'informe de l'Iñaki. La Marina coneix els plans del Carles. L'Aurora sembla no poder amagar els seus sentiments més temps.

 • Laberint d'ombres - Cap. 447
  Veure vídeo

  Laberint d'ombres - Cap. 447

  La Magnòlia descobreix qui és, en realitat, el Carles. La Ció sabrà com va agafar el Ximo la malaltia. El David i l'Aurora afronten "una part" de la realitat. El Recasens s'ha guanyat definitivament l'Òscar. Seguint el pla previst, la Raquel entra al pis de la Carla...

 • Laberint d'ombres - Cap. 446
  Veure vídeo

  Laberint d'ombres - Cap. 446

  Atesa la situació de la Mercè, el Quim i l'Aurora han d'esperar... L'Alba no paeix bé la nova situació. L'Elisa ofereix consol al Víctor.

 • Laberint d'ombres - Cap. 445
  Veure vídeo

  Laberint d'ombres - Cap. 445

  El Cesc ha aconseguit fugir. Ara hi ha una aliança nova contra el Salvador. La Mercè, en coma. La Rosa Roig durà la defensa de la Mati. La Magnòlia coneix "l'amic" de la Marina... La Mati explica el seu embaràs al Tomàs.

 • Laberint d'ombres - Cap. 444
  Veure vídeo

  Laberint d'ombres - Cap. 444

  La Raquel i la Isabel han d'evitar, com sigui, que el Salvador trobi el Cesc a casa. La Mercè és operada a vida o mort.

 • Laberint d'ombres - Cap. 443
  Veure vídeo

  Laberint d'ombres - Cap. 443

  La Mercè no es desperta de l'anestèsia. La Marina descobreix els plans del Cesc d'entrar a casa de la Carla, però el Cesc ja ha sortit. El Recasens descobreix la "feblesa" de l'Òscar i mirarà d'aprofitar-se'n. La Sol té una entrevista de feina, però... El Tomàs vol que l'Alba retiri l'acusació contra la Mati. Els metges expliquen què li passa exactament a la Mercè.

 • Laberint d'ombres - Cap. 442
  Veure vídeo

  Laberint d'ombres - Cap. 442

  El Cesc comença a posar-se en evidència: estima la Marina. Nova situació a can Aymerich, ara que se sap què té el Ximo... Els metges decideixen fer una cesària a la Mercè. La nena està bé, però la Mercè... Els plans del Cesc queden clars...

 • Laberint d'ombres - Cap. 441
  Veure vídeo

  Laberint d'ombres - Cap. 441

  La Carla i el Salvador han fet l'amor... L'arracada de l'Aurora arriba a mans de la Fàtima. La Cèlia posa en marxa un pla "definitiu" per ajuntar el Víctor i l'Elisa. El Cesc sent una conversa entre el Tomàs i la Raquel i decideix actuar contra el Salvador.

 • Laberint d'ombres - Cap. 440
  Veure vídeo

  Laberint d'ombres - Cap. 440

  La Carla llegeix l'informe... El Salvador ho descobrirà. L'Òscar segueix fent disbarats, destrossat per la mort del Román. El Ximo no té més remei que sincerar-se amb la Ció. Apareix l'arracada de l'Aurora.

Anar al contingut