El millor xef jove del Vallès Occidental

Marc Ribas visita el Vallès Occidental per demostrar que el talent no entén d'edats. En aquest capítol, quatre cuiners competiran per convertir-se en el millor xef jove de la comarca i deixar ben clar que les noves generacions venen fortes.

Començarem la ruta al restaurant Can Mauri de Polinyà, un restaurant familiar on l'Àlex Ruano s'esforça per fer-se un lloc i posar-hi el seu segell. Qui també agafa amb convicció les regnes de la cuina on treballa és el Víctor Pajares, el cuiner al capdavant d'El Cargol Daurat, a Terrassa. Seguirem a la cocapital de la comarca per visitar el restaurant Kisamba, un japonès que fusiona la cuina hawaiana i brasilera sota el comandament de la Cristina Veloso, una xef de 22 anys que des de ben petita somiava ser cuinera. I acabarem la ruta a Palau-solità i Plegamans per conèixer la proposta del Sergi Cobadela, un cuiner sense formació, però molta convicció i ambició, que dona la cara pel Can Sidro.

Quin d'ells ens sorprendrà més amb el seu talent prematur? Qui serà mereixedor de rebre el Plat Estrella que aquesta temporada escull en Marc després de tots els àpats?

Subtítols en: català / castellano (traducción automática) / English (automatic translation)
Pots utilitzar chromecast a l'APP de TV3