El millor restaurant en un càmping de la Costa Daurada

Comencem temporada d'estiu anant d'acampada! Marc Ribas arriba a la Costa Daurada per trencar vells estereotips i demostrar que els restaurants de càmping no estan renyits amb la gastronomia de qualitat.

El primer restaurant que visitarem serà el Maykao, del Càmping Torre del Sol a Mont-roig del Camp, un local a peu de platja que barreja la cuina mediterrània més tradicional de Puri Álvarez amb el toc modern del seu gerent, Llorenç Muñoz. Després, entrarem al Càmping Arc de Barà, a Roda de Berà, per conèixer el Fusta Mar, un restaurant que ha aconseguit traslladar l'essència del Far West a la costa tarragonina i que encapçala David Arranz amb la seva parella, Meryem Nouinou. I l'última parada serà al Salioli, del Camping Creixell, a Creixell, on Adrián Gómez vol continuar amb el llegat dels seus pares, però reconvertint l'oferta gastronòmica amb l'ajuda del seu cap de cuina, Agustí Ferreres.

Qui s'erigirà com el millor restaurant en un càmping de la Costa Daurada i s'emportarà el premi de 3.000 EUR? Qui demostrarà que un dia de piscina es pot culminar amb un àpat excepcional?

Subtítols en: català / castellano (traducción automática) / English (automatic translation)
Pots utilitzar chromecast a l'APP de TV3