El millor restaurant de cuina catalana en un mercat de Barcelona

Marc Ribas torna a visitar els mercats de Barcelona, i aquesta vegada ho fa per trobar el millor restaurant de cuina catalana en un mercat. Quatre restauradors que treballen envoltats de bon producte competiran per erigir-se en els representants de la gastronomia del nostre país.

La primera parada ens portarà fins al bar La Mànega, al mercat del Clot. Allà coneixerem l'Esteve Vallribera, tercera generació d'aquest local familiar conegut al barri pels seus esmorzars. Seguirem la ruta fins al mercat dels Encants, on, tot i no haver-hi parades de menjar, hi trobem l'Stop&Mos, des d'on la irlandesa Jacqueline Dunfoy prepara els plats del dia. El tercer àpat en un mercat de la ciutat ens portarà al barri del Guinardó, on coneixerem la Carolina Casas, a qui fa 7 anys la vida li va fer un tomb amb l'obertura de La Parada. I acabarem al Mercat de Sant Antoni per descobrir què té per oferir-nos en Sergi Larregola, un veterà de la restauració i propietari del Casa Blanca.

Qui, de tots ells, oferirà la millor cuina catalana dins d'un mercat de Barcelona? Qui guanyarà el Plat Estrella del programa, que aquesta temporada escull en Marc després de tots els àpats? I qui s'emportarà finalment els 5.000 euros?

Subtítols en: català / castellano (traducción automática) / English (automatic translation)
Pots utilitzar chromecast a l'APP de TV3