T2xC16 - Gala 13: la gran final d'Eufòria

Una gran final femenina i plena de sorpreses emocionants tant per als concursants com per als seguidors del programa. L'Alèxia, la Carla i la Jim són les tres finalistes que opten a emportar-se un contracte discogràfic i a interpretar la cançó de l'estiu juntament amb Lildami, a banda de convertir-se en la veu catalana del moment. Per aconseguir-ho, han hagut de defensar temes com "Vestida de nit" (Alèxia), "Don't rain on my parade" (Carla) i "I'm outta love" (Jim).

La mecànica del programa ha consistit en una primera ronda d'actuacions, després de la qual s'han obert les primeres votacions. La concursant amb menys vots s'ha convertit en la tercera finalista d'"Eufòria". Les dues concursants més votades han tornat a actuar, i de nou, ha estat el públic qui ha decidit, ara sí, quina d'elles es converteix en la guanyadora absoluta del programa.
En aquesta gala hem comptat amb la presència dels setze concursants que han participat a "Eufòria", i els tretze que han estat eliminats en programes anteriors han estat els encarregats de fer les segones veus de les tres finalistes.
D'altra banda, Nil Moliner s'ha unit a la festa al plató de TV3 interpretant fragments de dues de les seves cançons més emblemàtiques, "Dos primaveras" i "Som ocells". I per acomiadar aquesta final tan apassionant, Lildami i la guanyadora de la segona edició d'"Eufòria" ens han presentat, en exclusiva, la cançó de l'estiu.
Pots utilitzar chromecast a l'APP de TV3