T1xC3 - Gala 1

Per fi comença l'aventura. Després dels càstings, els 16 seleccionats obren la competició per aconseguir un contracte discogràfic per emprendre una carrera musical i artística. Aquest divendres viuran la seva primera nit sobre un escenari total que serà la delícia dels amants dels grans espectacles.

Els concursants cantaran en un plató de 360 graus preparat per acollir grans números escènics i on podran moure's lliurement per interactuar amb el públic, el jurat i la resta de companys. Durant les actuacions, a més, estaran acompanyats per un equip de ballarins i ballarines professionals. 

A la gala, hi sonaran èxits de totes les generacions. Cançons que des de fa dècades ens segueixen emocionant - com l'"Àguila negra", de Maria del Mar Bonet - o fent ballar, com "Like a virgin" de Madonna,  i èxits actuals com "Don't start now", de Dua Lipa; "Petar-ho", d'Oques Grasses, i "Stay", de Justin Bieber.

Al final de la nit, només 12 concursants tindran el privilegi de seguir en la competició per trobar l'artista més complet.

Subtítols en: català / castellano (traducción automática) / English (automatic translation)
Pots utilitzar chromecast a l'APP de TV3