El Biblionauta, la revista digital del gènere fantàstic

"El meu nom és Íñigo Montoya, tu vas matar el meu pare, prepara't per morir". Aquesta frase és de la pel·lícula "La princesa promesa", de l'any 1987.

I ara, per primera vegada, ja la podem llegir en català. L'edició catalana de la novel·la de William Goldman és una de les novetats destacades de la revista El Biblionauta.com, el digital dedicat a la literatura de ciència-ficció, la fantasia i el terror en català, creat i editat pel professor Daniel Genís.

Cada setmana, des de fa cinc anys, publica ressenyes de novetats, i també de clàssics, escrites per aficionats al fantàstic vinculats a la Societat Catalana de Ciència-Ficció i Fantasia. La web també té una secció d'articles d'opinió i entrevistes al voltant dels autors i personatges del gènere.

El Biblionauta edita també un anuari, amb relats inèdits, i organitza dos concursos: Els Premis Imperdibles, que acaben de triar el millors llibres fantàstics de l'any, i La Masmorra de l'Androide, un concurs de microrelats per Twitter, que acaba d'obrir el seu termini per presentar propostes, fins al 15 de maig.

Pots utilitzar chromecast a l'APP de TV3