Emergències - capítol 2

Contingut per majors de 13 anys

En aquest segon capítol, el programa viu una de les emergències més llargues de la sèrie: el rescat d'un espeleòleg que ha tingut un accident a l'interior de la cova més llarga de Catalunya, la cova d'en Cuberes, al Pallars Jussà. Se seguirà l'actuació del metge que ha d'improvisar un minihospital a metres de profunditat. En el rescat, hi participen un centenar de persones: bombers de la Generalitat, mossos d'esquadra i membres de la Federació Catalana d'Espeleologia.
El programa també entra al metro de Barcelona, on la bombera Alicia Montoro treu un turista rus que ha caigut a la via i té una fractura oberta. Amb la mateixa bombera, rescaten una senyora que fa tres dies que ha caigut a casa seva i no es pot aixecar. Una bona part de les sortides que fan els Bombers de Barcelona són auxilis de persones que viuen soles i no tenen ningú que els cuidi.
També es viu l'angoixa del neuròleg de l'Hospital Clínic Juan Gómez després de visitar un turista molt jove amb símptomes de tenir un ictus.
A les carreteres catalanes, el sergent de trànsit dels Mossos d'Esquadra Rafel Gargallo ha d'actuar de pressa per evitar que un camió parat a l'autopista no provoqui un embús monumental.
"Emergències" també es posa en la pell d'Unai Arteta i el segueixen en el seu primer dia com a bomber de Barcelona. Entren a l'interior d'un pis en flames i el bomber novell viu per primera vegada el rescat d'una persona.

Pots utilitzar chromecast a l'APP de TV3