El comentari d'Empar Moliner

 • Dani Jiménez ens presenta "Dinàmiks", un nou programa de ciència per a nens
  Veure vídeo

  Dani Jiménez ens presenta "Dinàmiks", un nou programa de ciència per a nens

  Fem un avanç del "Telenotícies migdia" des de la redacció d'informatius. L'Empar Moliner ens presenta alguns dels titulars de l'actualitat. I ens acompanya el divulgador científic Dani Jiménez, que ens ve a presentar "Dinàmiks", el nou programa de ciència per a nens.

 • L'Empar Moliner ens presenta el seu article d'ocasió
  Veure vídeo

  L'Empar Moliner ens presenta el seu article d'ocasió

  L'Empar Moliner ens presenta el seu article d'ocasió.

 • L'Empar Moliner ens presenta el seu article d'ocasió
  Veure vídeo

  L'Empar Moliner ens presenta el seu article d'ocasió

  Connectem amb Ferran Vergés per veure com és l'aparellament "fins a la mort" de les sèpies. I l'Empar Moliner ens presenta el seu article d'ocasió.

 • Aquest cap de setmana Leo Bassi presenta "Los instintos ocultos"
  Veure vídeo

  Aquest cap de setmana Leo Bassi presenta "Los instintos ocultos"

  L'Empar Moliner ens presenta el seu article d'ocasió. El Teatre Nacional estrena "Llibertat", una fàbula de Santiago Rusiñol sobre la por, el poder i el racisme, en cartellera al teatre Nacional. I ens acompanya l'actor i còmic Leo Bassi, que reprèn el seu espectacle estrella,'"Instintos ocultos", definit per alguns crítics com "un espectacle que fa riure barrejant la filosofia amb les difícils proeses del circ i que no permet a l'espectador ni un minut de tranquil·litat, perquè va barrejant l'insult amb l'amenaça, la reflexió i el riure".

 • Cap de setmana de "clickmania" a Barcelona. I "Ayer no termina nunca", la nova pel·lícula d'Isabel Coixet
  Veure vídeo

  Cap de setmana de "clickmania" a Barcelona. I "Ayer no termina nunca", la nova pel·lícula d'Isabel Coixet

  Segur que molts de vostès recordaran bons moments de la seva infantesa, en què els "clicks" eren els protagonistes de mil aventures que tenien lloc, per exemple, dins d'un vaixell pirata o en una granja... Doncs bé, els nostàlgics d'aquesta època tenen l'oportunitat de reviure aquells moments amb la Fira Barnaclick, que té lloc aquest cap de setmana a Barcelona. En parlem amb Pedro Terrón i Maricel Gil, socis de "Som Click". Connectem amb Maria Josep Soler des de la inauguració del Saló Novia Espanya. Fem un avanç del Telenotícies Migdia des de la redacció d'informatius. "Els nazis de la setmana", en el repàs de l'actualitat de l'Empar Moliner. Les estrenes de cinema de la setmana amb Jordi Sanuy. I, parlem amb Isabel Coixet de la seva nova pel·lícula, "Ayer no termina nunca", un film protagonitzat per Candela Peña i Javier Cámara que explica la història d'una parella que es retroba davant la tomba del seu fill després de cinc anys sense veure's.

 • La ruta del cereal bio amb Isma Prados
  Veure vídeo

  La ruta del cereal bio amb Isma Prados

  Fem un avanç del "Telenotícies migdia" des de la redacció d'informatius. L'Empar Moliner ens fa un breu repàs d'alguns dels titulars de l'actualitat. I ens colem a la cuina del restaurant de l'Isma Prados per conèixer una iniciativa d'allò més saludable: la ruta del cereal bio.

 • L'article d'ocasió amb l'Empar Moliner
  Veure vídeo

  L'article d'ocasió amb l'Empar Moliner

  La nostra col·laboradora Empar Moliner ens presenta, com cada dia, el seu article d'ocasió.

 • La coronació dels nous reis d'Holanda. I avui arrenca la Barcelona Bridal Week
  Veure vídeo

  La coronació dels nous reis d'Holanda. I avui arrenca la Barcelona Bridal Week

  Holanda inaugura avui la monarquia del segle XXI. La reina Beatriu ha abdicat i el seu primogènit és el nou rei d'Holanda. Per tant, Holanda ja té nou rei, Guillem Alexandre, una reina consort, Màxima, i una nova princesa d'Orange, la seva filla, Caterina Amàlia. Analitzem alguns aspectes d'aquesta coronació amb Marina Fernández, experta en protocol internacional i en cases reials. L'Empar Moliner ens presenta el seu article d'ocasió. I avui arrenca la Barcelona Bridal Week, la plataforma on es podran veure les tendències en vestits de núvia per a aquest any que també us hem presentat a "Els Matins".

 • Estrena de "Litoral", la primera obra de la trilogia d'"Incendis"
  Veure vídeo

  Estrena de "Litoral", la primera obra de la trilogia d'"Incendis"

  Fem un avanç del "Telenotícies Migdia" des de la redacció d'informatius. Connectem amb Fina Brunet des dels fogons de la cuina de la mare dels germans Roca, acabats de guardonar com a millor restaurant del món. L'Empar Moliner ens repassa alguns dels titulars de l'actualitat. I Lisi Andrés ens ensenya com va ser l'estrena de "Litoral", la primera part de la trilogia de la qual forma part "Incendis".

 • "Gran Nord" torna a TV3. I l'Empar Moliner ens presenta el seu article d'ocasió
  Veure vídeo

  "Gran Nord" torna a TV3. I l'Empar Moliner ens presenta el seu article d'ocasió

  Aquesta nit torna "Gran Nord", i avui ens acompanyen dos dels seus protagonistes, Pep Cruz i Marta Pérez, que ens avançaran alguns dels secrets que ens esperen en aquesta segona temporada, amb nous personatges i noves aventures. L'Empar Moliner ens presenta el seu article d'ocasió. I l'artista de dansa eròtica Chiqui Martí ens ensenya a ballar el que es coneix com l'"strip art", una disciplina que està ajudant moltes dones a estimar-se una mica més.

 • L'article d'ocasió de l'Empar Moliner. I el consultori del doctor Estivill, avui dedicat als badalls
  Veure vídeo

  L'article d'ocasió de l'Empar Moliner. I el consultori del doctor Estivill, avui dedicat als badalls

  L'Empar Moliner ens presenta el seu article d'ocasió. Obrim el consultori del doctor Estivill, avui dedicat al món dels badalls: per què badallem i per què els badalls s'encomanen? I aquests dies comencen a Barcelona els càstings per trobar candidats al Look of the Year, el concurs que anualment organitza l'agència de models Élite.

 • Avui s'estrena "La meva", tot el que cal saber de TV3
  Veure vídeo

  Avui s'estrena "La meva", tot el que cal saber de TV3

  L'Empar Moliner ens presenta el seu article d'ocasió. Parlem amb Roger de Gràcia de "La meva", un programa que s'estrena aquesta nit i que ens descobrirà totes totes les interioritats dels programes d'aquesta casa amb motiu del trentè aniversari de TV3. I Maria Josep Soler ens ensenya quines són les noves tendències en barrets.

 • Espanya arriba als 6,2 milions de parats i Catalunya supera els 900.000
  Veure vídeo

  Espanya arriba als 6,2 milions de parats i Catalunya supera els 900.000

  Fem un avanç del "Telenotícies migdia", on avui la notícia protagonista és la publicació de les últimes xifres d'atur: Espanya arriba als 6,2 milions de parats i Catalunya supera els 900.000. L'Empar Moliner ens presenta alguns dels titulars de l'actualitat. I saludem Roger de Gràcia, que avui estrena "La meva", a TV3.

 • L'article d'ocasió de l'Empar Moliner. I els secrets dels paparazzis
  Veure vídeo

  L'article d'ocasió de l'Empar Moliner. I els secrets dels paparazzis

  L'Empar Moliner ens presenta el seu article d'ocasió. I també ens acompanya el fotògraf de la premsa del cor Enric Bayón, que acaba de publicar el seu segon llibre, "Secretos de un paparazzi". Amb ell parlem d'aquesta publicació, que explica alguns dels trucs de la professió.

 • "Reír al viento", la primera novel·la de la presentadora Sandra Barneda
  Veure vídeo

  "Reír al viento", la primera novel·la de la presentadora Sandra Barneda

  Fem un avanç del "Telenotícies migdia" des de la redacció d'informatius. Connectem amb Jordi Sanuy des del torneig Open Banc de Sabadell, el Godó, on entren en competició Rafa Nadal i David Ferrer. Els detalls de la desfeta del Barça ahir a Munic. El repàs de l'actualitat amb l'Empar Moliner. I "Reír al viento", la primera novel·la de la presentadora Sandra Barneda, un viatge interior que convida a la reflexió.