El comentari d'Empar Moliner

 • El Primavera Sound tanca amb èxit de públic. I aprenem a ser un perfecte amfitrió
  Veure vídeo

  El Primavera Sound tanca amb èxit de públic. I aprenem a ser un perfecte amfitrió

  Fem un avanç del "Telenotícies migdia" des de la redacció d'informatius. El Primavera Sound tanca amb èxit de públic: més de 170.000 persones han assistit als concerts. Lisi Andrés ens en dóna tots els detalls i Maria Josep Soler ens ensenya alguns dels "looks" que es van poder veure. L'Empar Moliner ens fa un repàs d'alguns dels titulars de l'actualitat. I esbrinem com ser un perfecte amfitrió amb Tana Collados, Juan Mediavilla -exmaître- i l'actor Jordi Planas.

 • Conversem amb l'actor Jordi Planas, el popular xef de "La Riera"
  Veure vídeo

  Conversem amb l'actor Jordi Planas, el popular xef de "La Riera"

  L'actor Jordi Planas ens explica com va preparar-se per al paper de xef a la sèrie "La Riera", d'aquesta casa, perquè ha entrat i cuinat a les cuines de més renom, com la de la Carme Ruscalleda i Carles Gaig, entre d'altres. Xavi Ortells ens ensenya com no s'hauria de fotografiar un pis si es vol posar a la venda o de lloguer. I l'Empar Moliner ens recorda alguns dels millors moments que s'han viscut recentment al programa.

 • Els nous projectes de la Fundació Rosa Oriol
  Veure vídeo

  Els nous projectes de la Fundació Rosa Oriol

  Fem un avanç del "Telenotícies migdia" des de la redacció d'informatius. Coneixem quins són els nous projectes de la Fundació Rosa Oriol, una institució que des de fa gairebé tres anys ajuda les persones i famílies que es troben amb dificultats a Manresa. I l'Empar Moliner ens ensenya alguns dels millors moments que s'han viscut al programa i ens repassa alguns dels titulars de l'actualitat.

 • Els "titulars" de l'Empar Moliner
  Veure vídeo

  Els "titulars" de l'Empar Moliner

  Els "titulars" de l'Empar Moliner.

 • La faceta gastronòmica dels actors Carles Xuriguera i Rafael Faixedas
  Veure vídeo

  La faceta gastronòmica dels actors Carles Xuriguera i Rafael Faixedas

  Fem un avanç del Telenotícies Migdia des de la redacció d'informatius. L'Empar Moliner ens presenta alguns dels titulars de l'actualitat. Parlem de la meditació a classe per millorar el rendiment escolar i el clima de l'aula amb Luis López González, coordinador del programa TREVA. I coneixem la faceta gastronòmica dels actors Carles Xuriguera i Rafael Faixedas, els més gamberros de "La tribu" de Catalunya Ràdio.

 • Rafael Amargo descobreix Chavela Vargas
  Veure vídeo

  Rafael Amargo descobreix Chavela Vargas

  El "bailaor" Rafael Amargo ens ve a presentar "El amor amargo de Chavela Vargas", un documental dedicat a la vida d'aquesta cantant mexicana que va morir als 93 anys, a l'agost de l'any passat, i que li ha valgut el premi de millor director en el Busan Internacional Film Festival. Xavi Ortells ens mostra algunes imatges del festival d'Eurovisió. Un festival que cada any sorprèn més, no per la música com hauria de ser, sinó per la seva estètica força "kistch". I l'Empar Moliner ens presenta el seu article d'ocasió.

 • Els titulars de l'Empar
  Veure vídeo

  Els titulars de l'Empar

  L'Empar Moliner ens presenta, com cada dia, alguns dels titulars de l'actualitat.

 • "La Estrella", una història de superació femenina
  Veure vídeo

  "La Estrella", una història de superació femenina

  L'Empar Moliner ens presenta el seu article d'ocasió. Jordi Sanuy ens fa un repàs de les estrenes de cinema de la setmana. I parlem amb els actors Marc Clotet, Ingrid Rubio i Carmen Machi, els protagonistes de "La Estrella", una història de superació femenina.

 • "La cena de los idiotas", al Teatre Apolo
  Veure vídeo

  "La cena de los idiotas", al Teatre Apolo

  Connectem amb Jordi Sanuy des de l'Anella Olímpica de Montjuïc de Barcelona, on avui s'inauguren els X Games, els Jocs Olímpics dels esports extrems. L'Empar Moliner ens fa un breu repàs d'alguns dels millors moments que s'han viscut al programa. I "La cena de los idiotas" ja és al Teatre Apolo de Barcelona amb tres protagonistes: David Fernández, Josema Yuste i Felisuco. Qui és l'idiota, d'entre ells? Ens ho expliquen al sofà d'"Els matins".

 • "Don Juan Tenorio" al Condal, amb Lloll Bertran i Joan Pera
  Veure vídeo

  "Don Juan Tenorio" al Condal, amb Lloll Bertran i Joan Pera

  Segur que s'han fet mil versions de l'obra Don Juan Tenorio, de José Zorrilla, però segur que no n'hi ha cap com la que ens presenten la Lloll Bertran i en Joan Pera! Avui ens han acompanyat al sofà d'"Els matins" per explicar-nos com és aquesta versió gens dramàtica i amb només dos actors... i l'apuntador! I, com cada dia, l'Empar Moliner ens ha recordat alguns dels millors moments que s'han viscut al programa.

 • Nina, trenta anys dedicats a la música.
  Veure vídeo

  Nina, trenta anys dedicats a la música.

  L'Empar Moliner ens presenta el seu article d'ocasió. Continuem l'entrevista amb la cantant Nina, que aquest any celebra el seu 30è aniversari de carrera en una actuació el proper 18 de maig a l'Auditori de Girona. I entrevistem Alba de Toro, autora de "Los colores de un sueño", el testimoni del voluntariat a l'Índia d'una jove invident.

 • Jordi Díaz, un actor versàtil
  Veure vídeo

  Jordi Díaz, un actor versàtil

  L'Empar Moliner ens presenta el seu article d'ocasió. Connectem amb Raquel Mateos des de Barcelona per veure com és un concurs de "pongos", en què es triarà el més lleig. I, entrevistem l'actor Jordi Diaz, amb qui parlem d'una de les seves últimes obres, "No et vesteixis per sopar", i també dels seus futurs projectes.

 • Aquest cap de setmana, X Festival de Claqué de Barcelona
  Veure vídeo

  Aquest cap de setmana, X Festival de Claqué de Barcelona

  Xavi Ortells ens ensenya alguns dels cotxes esportius de luxe que es podran veure aquest cap de setmana al 7è aniversari de "6to6motor". L'Empar Moliner ens recorda alguns dels millors moments que s'han viscut al programa. Maria Josep Soler ens ensenya diferents models de peto, una peça de roba que no agrada a tothom i que torna a estar de moda. I els ballarins de l'escola Coco Comín ens expliquen i ens instrueixen amb alguns passos bàsics de claqué perquè tothom es pugui lluir al X Festival de Claqué de Barcelona, que comença diumenge.

 • "Pararapapà", una comèdia sobre la paternitat, al Teatre Goya
  Veure vídeo

  "Pararapapà", una comèdia sobre la paternitat, al Teatre Goya

  Han anat mai a una festa de comiat del xumet? Els nostres tres convidats d'avui, sí. Són Miki Esparbé, Miquel Sitjar, Juli Fàbregas i Mònica Pérez, que aquests dies són al Teatre Goya amb l'espectacle "Pararapapà", una obra que ens ensenya, en clau d'humor, que ser pare no és gens fàcil. L'Empar Moliner ens presenta el seu article d'ocasió. I amb Maria Josep Soler descobrim el renaixement tèxtil d'Igualada.

 • L'article d'ocasió de l'Empar Moliner. I avui s'estrena "Per sempre (o no)", a TV3
  Veure vídeo

  L'article d'ocasió de l'Empar Moliner. I avui s'estrena "Per sempre (o no)", a TV3

  L'Empar Moliner ens presenta el seu article d'ocasió. I, aquesta casa estrena "Per sempre (o no)", una sèrie documental on es tractaran temes de la parella, l'enamorament, el matrimoni, tenir fills, el divorci i també la solteria.

Anar al contingut