Els matins - 09/01/2023

Entrevistem el conseller d'Educació, Josep Gonzàlez-Cambray, per conèixer com s'aplica la reducció d'una hora lectiva als mestres coincidint amb la tornada a escoles i instituts després de les vacances de Nadal i també com afronta el Departament la convocatòria de vaga dels dies 25 i 26 de gener.

També parlem de l'assalt a les principals institucions del Brasil amb Jean Wyllys, periodista i exdiputat del Parlament brasiler pel partit Socialisme i Llibertat, i amb Isabel Galí, periodista de la secció d'Internacional de TV3.

I també analitzem el canvi en la gestió de la covid a la Xina amb el corresponsal a Pequín, Francesc Canals, i amb Manel Ollé, professor titular d'Història i Cultura de la Xina Moderna i Contemporània del Departament d'Humanitats de la Universitat Pompeu Fabra i coordinador del Màster en Estudis Xinesos de la mateixa universitat.

També parlem de l'epidemiòloga i presidenta del Comitè Científic Assessor de la Covid-19, Magda Campins, sobre els dubtes que genera l'augment de casos a la Xina i la possibilitat que arribin aquí noves variants.

El programa també compta amb l'anàlisi de Jordi Barbeta, Sara Gonzàlez, Antonio Baños i Montserrat Nebrera.

Pots utilitzar chromecast a l'APP de TV3