TOTS ELS CLIPS

 • Flors que curen
  Veure vídeo

  Flors que curen

  "El medi ambient" ens ha portat aquest migdia a Taüll per mostrar-nos el conreu d'una flor especial: l'àrnica. N'hi diuen la "margarida bona" per les seves propietats naturals com a analgèsic i antiinflamatori. Pots veure'n l'edició sencera a: http://www.tv3.cat/pprogrames/elmediambient/meaSeccio.jsp.

 • Acte institucional de la Diada de Catalunya 2012
  Veure vídeo

  Acte institucional de la Diada de Catalunya 2012

  Retransmissió de l'acte institucional central de l'Onze de Setembre des del Parc de la Ciutadella i del qual ha informat Ramon Pellicer. Mònica Terribas l'ha inaugurat, i ha presentat el president de la Generalitat, Artur Mas, i la presidenta del Parlament, Núria de Gispert, que el presideixen. L'acte, dirigit per Joan Ollé i organitzat per la Generalitat i el Parlament, ha tingut com a fil conductor la llengua catalana. Un cop fets els homenatges, els castellers de Vilafranca han fet quatre pilars en al·lusió a les quatre barres. També hi ha hagut un record final per a Antoni Tàpies, Josep M. Ainaud de Lasarte i Emili Teixidor.

 • Jaume Sañé: passió per les bèsties
  Veure vídeo

  Jaume Sañé: passió per les bèsties

  A la seva masia d'Osona dóna el biberó a uns cabirols que arriben d'un centre de recuperació de fauna, d'on li envien animals regularment.

Anar al contingut