TOTS ELS PROGRAMES

 • Els Pets trien el seu "cover" finalista!
  Veure vídeo

  Els Pets trien el seu "cover" finalista!

  Quina serà la tria d'Els Pets, la banda de Lluís Gavaldà? L'heu fet riure, l'heu fet flipar i l'heu fet emocionar amb les vostres més de 500 versions! No ha estat gens fàcil triar un dels cinc "covers" seleccionats; ho heu posat molt difícil, amb tant de nivell. Però finalment tenim finalista!

 • Suu tria el seu "cover" finalista!
  Veure vídeo

  Suu tria el seu "cover" finalista!

  Penúltim finalista i programa de semifinals de "Cover". Avui, la Suu tria el "cover" que la representarà a la gran final. Per qui es decantarà? Serà Bertu Pujades, multiinstrumentista? Serà el rotllo d'Underheadcovers, l'estil de la Mels, la sensibilitat de Joan Tena o el toc punk de Fescat goes punk? La nostra representant femenina està sorpresa i molt satisfeta per la varietat d'edats que han participat en la realització dels seus "covers" i per la qualitat i la feinada de molts dels vídeos que heu compartit.

 • Els Amics de les Arts trien el seu "cover" finalista
  Veure vídeo

  Els Amics de les Arts trien el seu "cover" finalista

  Tornem a ser aquí, per decidir, ni més ni menys, senyores i senyors, el o la finalista d'Els Amics de les Arts!

 • Buhos trien el seu "cover" finalista
  Veure vídeo

  Buhos trien el seu "cover" finalista

  Coneixem de la mà del Guillem Solé, de Buhos, i del nostre presentador estimat Miki Núñez qui representarà la banda a la Gran final de "Cover".

 • Nil Moliner tria el seu "cover" finalista
  Veure vídeo

  Nil Moliner tria el seu "cover" finalista

  Inaugurem la recta final de Cover: les semifinals. En aquesta fase seran les mateixes bandes i artistes qui decidiran el "cover" que les representarà a la Gran final.

 • El jurat tria els cinc millors "covers" de Nil Moliner!
  Veure vídeo

  El jurat tria els cinc millors "covers" de Nil Moliner!

  Benvinguts a la darrera nit de jurat, on sabrem els cinc seleccionats que han versionat el Nil Moliner! Amb el programa d'avui tanquem la primera fase del concurs. El jurat ha triat al llarg de la setmana els 25 "covers" seleccionats de totes les bandes i artistes proposats, que passaran a les semifinals de "Cover". Si fins ara ja era emocionant, prepareu-vos! A partir d'ara, les mateixes bandes i artistes faran la selecció entre els cinc "covers" proposats pel jurat. I després, Els Pets, Els Amics de les Arts, Buhos, Suu i Nil Moliner escolliran el "cover" que els representarà a la final.

 • El jurat tria els cinc millors "covers" de la Suu!
  Veure vídeo

  El jurat tria els cinc millors "covers" de la Suu!

  Avui, a "Cover" celebrem el Dia Mundial de la Suu! Que no, que és broma! Avui desvelarem amb Miki Nuñez les cinc versions seleccionades pel jurat de la nostra representant i artista femenina, la Suu. Quins seran els èxits de la Suu? Hi haurà sorpreses? Feu apostes!

 • El jurat tria els 5 millors "covers" de Buhos!
  Veure vídeo

  El jurat tria els 5 millors "covers" de Buhos!

  Ja tornem a ser aquí, una nit més, amb el jurat i @mikinunez per escollir els millors 5 coveristes de Buhos d'entre les més de 100 versions que ens heu fet arribar. Gràcies a tots els que hi heu participat, a l'audiència, i a tots els que hi heu donat suport. Molta sort!

 • El jurat tria els 5 millors "covers" d'Els Amics de les Arts!
  Veure vídeo

  El jurat tria els 5 millors "covers" d'Els Amics de les Arts!

  Doncs ja tornem a ser aquí, per tercer dia consecutiu aquesta setmana. Avui, per descobrir quina serà la millor selecció de "covers" d'Els Amics de les Arts.

 • El jurat tria els 5 millors "covers" d'Els Pets!
  Veure vídeo

  El jurat tria els 5 millors "covers" d'Els Pets!

  En Miki Núñez i el jurat de "Cover, Manu Guix, Elena Gadel i en Marc Bala, trien el millor "cover" d'Els Pets.

 • Què és "Cover?
  Veure vídeo

  Què és "Cover?

  Si et passes el dia cantant, encara que sigui a la dutxa, aquest és el teu programa. Volem descobrir el teu talent! Fes la versió més original i irreverent que et puguis imaginar. L'objectiu: enamorar el jurat, els grups i l'audiència de "Cover".

Anar al contingut