TOTS ELS CLIPS

 • "Com si fos ahir": l'imprescindible, en un clic. Del 14 al 17 d'octubre
  Veure vídeo

  "Com si fos ahir": l'imprescindible, en un clic. Del 14 al 17 d'octubre

  Aquesta setmana a "Com si fos ahir", en Quim i en Marc busquen solucions al fracàs del seu negoci. En Jordi té el pis ocupat per la família de la Blanca, que demana més temps a l'Eloi per quedar-se. La Pili i l'Andreu segueixen amb els seus problemes sentimentals: ella vol deixar la relació però ell vol que visquin junts. La Sandra està preocupada per haver xerrat més del compte i en Bruno fa servir la informació per collar en Miquel i l'Elisabet Carrión.

 • "Com si fos ahir": l'imprescindible, en un clic. Del 7 a l'11 d'octubre
  Veure vídeo

  "Com si fos ahir": l'imprescindible, en un clic. Del 7 a l'11 d'octubre

  Aquesta setmana a "Com si fos ahir", l'Andreu ha de declarar al judici contra en Mateu i els nervis poden amb ell. La Sandra i en Bruno es proposen denunciar el blanqueig de capitals a l'empresa de l'Elisabet Carrión. La Lola comença a treballar a l'empresa d'en Santi, però descobrirà una cosa que farà que el projecte trontolli. La Sílvia continua en el seu procés de realització, però creu que ningú del seu voltant l'entén. Aquí tens el resum dels últims capítols.

 • El cara a cara entre l'Andreu i en Mateu a "Com si fos ahir"
  Veure vídeo

  El cara a cara entre l'Andreu i en Mateu a "Com si fos ahir"

  En Mateu ha trucat a l'Andreu per demanar-li perdó. És la primera vegada que parlen des del dia de la ganivetada, i l'Andreu perd els papers.

 • "Com si fos ahir": l'imprescindible, en un clic. Del 30 de setembre al 4 d'octubre
  Veure vídeo

  "Com si fos ahir": l'imprescindible, en un clic. Del 30 de setembre al 4 d'octubre

  L'Andreu i la Pili tenen una crisi de confiança quan es destapen les mentides que s'han dit. La Sílvia està immersa en el seu creixement espiritual i això preocupa molt als seus fills. La Lola torna a mentir a l'Eva, aquesta vegada quan li oculta que no té feina des de fa temps. La setmana de "Com si fos ahir", en uns minuts.

 • La discussió de l'Andreu i la Pili: crisi de confiança?
  Veure vídeo

  La discussió de l'Andreu i la Pili: crisi de confiança?

  La Pili ha descobert que l'Andreu la va enganyar la tarda que va sortir amb en Sebas, i li exigeix una explicació.

 • "Com si fos ahir": l'imprescindible, en un clic. Del 23 al 27 de setembre
  Veure vídeo

  "Com si fos ahir": l'imprescindible, en un clic. Del 23 al 27 de setembre

  Aquesta setmana, a "Com si fos ahir", en Miquel vol trencar el contracte amb la Carrión per evitar ser còmplice del blanqueig que ha descobert que fa, però la Noe l'hi posa molt difícil. La Marta rep la visita inesperada de l'usuari Tempesta i li agafa por. La Sandra ha d'acomiadar molts treballadors de l'empresa de l'Elisabet Carrión i s'ensorra perquè no passa pel seu millor moment. Aquí tens el resum dels últims capítols, en uns minuts.

 • "Com si fos ahir": l'imprescindible, en un clic. Del 16 al 20 de setembre
  Veure vídeo

  "Com si fos ahir": l'imprescindible, en un clic. Del 16 al 20 de setembre

  Aquesta setmana, a "Com si fos ahir", l'Eva té problemes amb la seva companya de pis, la Txell, que vol imposar el seu criteri en el dia a dia. En Miquel i la Noe cauen rendits als peus de la famosa empresària Elisabeth Carrión. Fins i tot estan disposats a canviar-se de pis per ella. L'Eva ajuda a l'Andreu a calmar els seus sentiments de venjança cap a en Mateu. Ell es mostra més content i energètic que mai, també amb la Pili. Aquí teniu el resum dels capítols dels últims dies.

 • "Com si fos ahir": L'imprescindible, en un clic. Del 9 al 13 de setembre
  Veure vídeo

  "Com si fos ahir": L'imprescindible, en un clic. Del 9 al 13 de setembre

  La setmana de "Com si fos ahir" ha estat marcada per la reaparició de l'Andreu, que es va recuperant de mica en mica després de la ganivetada que li va clavar en Mateu. Ell i la Pili han començat una relació, però ja han tingut els primers malentesos. La Marta torna a veure en Mateu, i marxa encara més destrossada per tot el que ell li diu. Aquí teniu el resum de la setmana de "Com si fos ahir".

 • "Com si fos ahir": L'imprescindible, en un clic. Del 22 al 26 de juliol
  Veure vídeo

  "Com si fos ahir": L'imprescindible, en un clic. Del 22 al 26 de juliol

  Aquesta setmana, a "Com si fos ahir", en Mateu i la Marta estan molt feliços després de decidir que es casaran. Tot i que el Mateu té un gran secret: amaga que té una altra família. La Marta decideix organitzar una festa sorpresa per celebrar el seu amor. D'altra banda, l'Andreu ho passa molt malament veient que la Pili i l'Aimar estan enamorats, i decideix marxar a treballar al Senegal. L'Eva i la Júlia estan enfadades, i la nena decideix marxar de casa. El resum setmanal de la sèrie, en uns minuts.

 • "Com si fos ahir": L'imprescindible, en un clic. Del 15 al 19 de juliol
  Veure vídeo

  "Com si fos ahir": L'imprescindible, en un clic. Del 15 al 19 de juliol

  La Marta està pendent del Mateu, que, suposadament, ja és a Indonèsia. Quan decideix comprar un bitllet per viatjar a Jakarta, li exigeix que no ho faci perquè, en realitat, és amb la seva dona i les filles. El Jordi es repenja a casa de l'Andreu fins que, de tant aprofitar-se'n, l'engega. L'Eva descobreix un còmic eròtic que està dibuixant el Pau per regalar-l'hi a la Júlia, a qui, a més, enxampa mirant porno. La Lina ven Adalisa, fet que provoca que el Quim confessi a casa que es queda sense feina i, a més, que no li tornaran els diners. L'Armando se sent culpable per no haver parat els peus a la seva germana. Enfadat, el Quim idea un pla de venjança i acaba a comissaria. El Mateu, finalment, guanya el judici i torna a Barcelona sense donar gaires explicacions a la Marta.

 • "Com si fos ahir": L'imprescindible, en un clic. Del 8 al 12 de juliol
  Veure vídeo

  "Com si fos ahir": L'imprescindible, en un clic. Del 8 al 12 de juliol

  Aquesta setmana "A com si fos ahir", l'Andreu torna a estar molt pendent de la Pili. Se'n deu estar enamorant? En Fèlix li va demanar un temps a la Sílvia, perquè no estava segur de la relació. Ara, per culpa de l'Anna, acaben barallats una altra vegada, i aquesta, pot ser la definitiva. L'Helena no accepta que el Ferran pogués abusar d'en Mateu, però decideix anar a veure'l per parlar. El resum del més destacat de la setmana, en uns minuts.

 • "Com si fos ahir": L'imprescindible, en un clic. De l'1 al 5 de juliol
  Veure vídeo

  "Com si fos ahir": L'imprescindible, en un clic. De l'1 al 5 de juliol

  En Valentí rep l'alta amb bones perspectives de curació i agraeix l'ajuda de l'Andreu. Després truca a l'Eva, que no li agafa el telèfon, però se la troba pel carrer. En Mateu demana ajuda a en Miquel per disculpar-se amb els amics. Ho fa, sobretot, per la Marta. En Miquel dubta de si ho ha de fer o no, però la Noe el convenç que sí. D'altra banda, en Fèlix no es treu del cap la Sílvia, i l'Ivan l'empeny a tornar-hi. En Quim somia amb l'Arturo i l'home li diu que els diners estan amagats a la butaca. Repassem la setmana de "Com si fos ahir", en uns minuts.

 • "Com si fos ahir": l'imprescindible, en un clic. Del 25 al 28 de juny
  Veure vídeo

  "Com si fos ahir": l'imprescindible, en un clic. Del 25 al 28 de juny

  Aquesta setmana, a "Com si fos ahir", l'Helena vol que en Mateu es disculpi pel que va dir d'en Ferran, però l'Andreu la convenç perquè ho deixi estar. En Mateu se sent sol davant del silenci dels amics. Només la Marta li fa costat incondicionalment. En Fèlix i la Sílvia han tingut un segon motiu per barallar-se. A ell, l'han convidat a tocar amb un grup i, a ella, no li ha fet cap gràcia. Els resultats de les proves d'en Valentí són dolents i s'haurà d'operar. El més destacat de la setmana, en un resum.

 • "Com si fos ahir": l'imprescindible, en un clic. Del 17 al 21 de juny
  Veure vídeo

  "Com si fos ahir": l'imprescindible, en un clic. Del 17 al 21 de juny

  Aquesta setmana, a "Com si fos ahir", la Marta comença a conèixer secrets del passat del Mateu. I sembla que portaran cua. Què va passar entre ell i en Ferran, i per què té un tema pendent amb la justícia? L'Andreu intenta emparellar la Pili i l'Aimar, tot i que l'Eva li recomana que no s'hi posi. La Sílvia, farta d'en Jordi, intenta que algú de la colla el rebi a casa seva per treure-se'l de sobre. La setmana de la sèrie, en un resum.

 • "Com si fos ahir": l'imprescindible, en un clic. Del 10 al 14 de juny
  Veure vídeo

  "Com si fos ahir": l'imprescindible, en un clic. Del 10 al 14 de juny

  La Sílvia no vol que en Fèlix vagi a la revetlla de Sant Joan amb tota la colla. Li confessa que la va fer sentir gran dient que volia fills. D'altra banda, els resultats de la revisió del cor de la Sandra no són gaire bons, i a la consultoria, no volen fer-la sòcia. A en Jordi se li ha cremat el pis i pràcticament ho ha perdut tot. I a sobre, ha estat culpa seva i no té assegurança. El resum de la setmana de "Com si fos ahir" en uns minuts.