TOTS ELS CLIPS

 • "Com si fos ahir" Live: el retorn
  Veure vídeo

  "Com si fos ahir" Live: el retorn

  "Instagram Live" amb els creadors i actors de "Com si fos ahir". Conduït per Míriam Riau, la conversa amb els espectadors ha comptat amb la participació d'Elena Gadel, que interpreta la Noe; Eduard Farelo, el Miquel a la sèrie; Esteve Rovira, director de "Com si fos ahir", i Anna Manso, guionista de la sèrie.

 • "Com si fos ahir" Live: Núria Gago, Olalla Moreno i Jordi Rico
  Veure vídeo

  "Com si fos ahir" Live: Núria Gago, Olalla Moreno i Jordi Rico

  Instagram live amb el trio que més ha fet parlar els últims mesos: la Núria Gago, l'Olalla Moreno i el Jordi Rico o, en terminologia del "Com si fos ahir", la Xesca, la Cati i el Quim. Tres actors que, com s'ha vist al directe, connecten a dins i a fora de la sèrie.

 • "Com si fos ahir" Live: Ferran Vilajoana i Mima Riera
  Veure vídeo

  "Com si fos ahir" Live: Ferran Vilajoana i Mima Riera

  L'Instagram Live de "Com si fos ahir" ha comptat amb Ferran Vilajoana i Mima Riera, el Raül i la Lola a la sèrie. Han respost les preguntes de l'audiència i s'han comparat amb els seus personatges. Té la Mima el mateix morro que la Lola? I el Ferran, té la mateixa manera de fer que el Raül?

 • "Com si fos ahir" Live: Eduard Farelo i Àurea Márquez
  Veure vídeo

  "Com si fos ahir" Live: Eduard Farelo i Àurea Márquez

  L'Instagram Live de "Com si fos ahir" amb Eduard Farelo i Àurea Márquez ha donat molt de si. Els actors que donen vida al Miquel, fundador de Cuevas Molins Consultors, i la seva sòcia, Gemma Molins, han explicat com els afecta el confinament i la relació que porten a la sèrie. Els han fet la pregunta del milió que ja voldrien saber contestar: quan tornarà la sèrie. El que sí que han pogut respondre són les preguntes més personals. L'Eduard ha assegurat que ara mateix el que prioritza és que la gent que s'estima tingui bona salut i l'Àurea ha explicat que s'ha aficionat a les plantes, que les tenia mig mortes i ara les està cuidant.

 • "Com si fos ahir" Live: Montse Germán i Roger Coma
  Veure vídeo

  "Com si fos ahir" Live: Montse Germán i Roger Coma

  Montse Germán i Roger Coma són els actors que donen vida a la Sílvia i l'Ivan a "Com si fos ahir". Són socis en una botiga de mobles a la sèrie, i en aquest Instagram "live" han compartit impressions vitals sobre el confinament. Les preguntes i reflexions aparentment senzilles i sornegueres de Roger Coma han estirat la llenguade la Montse Germán, que no se n'ha estat de compartir la seva visió de la vida.

 • "Com si fos ahir" Live: Maria Rodríguez Soto
  Veure vídeo

  "Com si fos ahir" Live: Maria Rodríguez Soto

  Energètica i vital, Maria Rodríguez Soto, la Sandra a "Com si fos ahir", ha fet un Instagram Live amb tots els seguidors i ha explicat el dia a dia de la sèrie. L'actriu guanyadora aquest any del Gaudí a millor actriu protagonista per "Els dies que vindran", ha parlat dels seus inicis a la sèrie i com li va coincidir la maternitat amb "Com si fos ahir".

 • "Com si fos ahir" Live: Sílvia Bel
  Veure vídeo

  "Com si fos ahir" Live: Sílvia Bel

  La Sílvia Bel, la Marta a "Com si fos ahir", ha fet un Instagram Live amb tots els seguidors de la sèrie i ha explicat el procés que segueix un actor a l'hora d'interpretar un personatge. Però ja se sap que, quan comences a xerrar en un live i respons les preguntes dels seguidors, intueixes el que comences dient, però no què acabes explicant. I la Sílvia, confinada a casa, s'ha mostrat molt propera als espectadors que han seguit i participat al live.

 • Instagram Live amb el Marco H. Medina i l'Ángela Cervantes
  Veure vídeo

  Instagram Live amb el Marco H. Medina i l'Ángela Cervantes

  L'Anna i en Marc són els personatges de l'Ángela Cervantes i en Marco H. Medina. Conversen en un Instagram Live molt proper, sobre la sèrie, els seus personatges i sobre com estan passant aquest confinament

 • "Com si fos ahir": l'imprescindible, en un clic. Del 24 al 28 de febrer
  Veure vídeo

  "Com si fos ahir": l'imprescindible, en un clic. Del 24 al 28 de febrer

  Aquesta setmana, a "Com si fos ahir", la Sílvia ha començat a quedar amb en Juanjo. Diu que no li agrada, però els seus petons són immillorables. En Quim ha descobert que l'Andreu té VIH i no sap com ajudar-lo. En Litus comença a dubtar de la Clara, i li fa algunes preguntes que no li agraden gaire. En Vicenç té la intenció de marxar a París per passar el dol per la mort de la Irene. El resum de la setmana, en uns minuts.

 • "Com si fos ahir": l'imprescindible, en un clic. Del 17 al 21 de febrer
  Veure vídeo

  "Com si fos ahir": l'imprescindible, en un clic. Del 17 al 21 de febrer

  Aquesta setmana a "Com si fos ahir", l'Ismael diu que ha sigut la Clara qui li ha fet els blaus. L'Andreu i la Pili han parlat honestament i han acceptat que tots dos tenen por. Volen anar més a poc a poc. En Marc no entén els seus pares, ni per què volen mantenir una relació a tres amb la Xesca. La Gemma i l'Eudald es deixen portar pel que senten, fins i tot desatenent la feina. El resum dels últims capítols, en uns minuts.

 • "Com si fos ahir": l'imprescindible, en un clic. Del 10 al 14 de febrer
  Veure vídeo

  "Com si fos ahir": l'imprescindible, en un clic. Del 10 al 14 de febrer

  Aquesta setmana, a "Com si fos ahir", l'Andreu no sap com dir a la gent del seu voltant que té VIH. La Gemma és la primera i la seva reacció no és bona. La Marta li explica a en Litus que l'Ismael té blaus al cos i sembla angoixat. Què li està passant? Els últims capítols de la sèrie, en uns minuts.

 • "Com si fos ahir": l'imprescindible, en un clic. Del 3 al 7 de febrer
  Veure vídeo

  "Com si fos ahir": l'imprescindible, en un clic. Del 3 al 7 de febrer

  Aquesta setmana, a "Com si fos ahir", l'Andreu rep una trucada que li canviarà la vida: té VIH. L'Eva, com sempre, estarà al seu costat per ajudar-lo. Què passarà amb la Pili? El Quim i la Cati estan obsessionats amb la Xesca, ara que no els fa cas. Els últims capítols de "Com si fos ahir", en un resum.

 • "Com si fos ahir": l'imprescindible, en un clic. Del 27 al 31 de gener
  Veure vídeo

  "Com si fos ahir": l'imprescindible, en un clic. Del 27 al 31 de gener

  Aquesta setmana, a "Com si fos ahir", l'Edu posa gelosa la Marta amb la Raquel. La Marta admet la seva gelosia a la Gemma, que li aconsella que faci fora l'Edu del Burger. L'Eudald, superat per la situació de la seva mare, continua sent injust amb la Gemma, que es planteja deixar-lo quan té una relliscada amb un altre home. L'Andreu està nerviós perquè l'endemà li donen els resultats de les anàlisis. L'Eva es preocupa per ell i li demana que l'ajudi a preparar un sopar. La setmana de "Com si fos ahir", en uns minuts.

 • "Com si fos ahir": l'imprescindible, en un clic. Del 13 al 17 de gener
  Veure vídeo

  "Com si fos ahir": l'imprescindible, en un clic. Del 13 al 17 de gener

  Aquesta setmana, a "Com si fos ahir", en Quim i la Cati es posen nerviosos plantejant el trio a la Xesca. Avui és el gran dia. Com reaccionarà la noia? La Marta i l'Edu no poden evitar flirtejar al Billar Burger. Estan jugant amb foc. Els poden enxampar en qualsevol moment. L'Andreu confessa a l'Eva que un dels motius pels quals se sent incapaç de fer-se les proves és perquè es pensa que, si té el VIH, perdrà la Pili. El resum de la setmana, en uns minuts.

 • "Com si fos ahir": l'imprescindible, en un clic. Del 16 al 20 de desembre
  Veure vídeo

  "Com si fos ahir": l'imprescindible, en un clic. Del 16 al 20 de desembre

  Aquesta setmana, a "Com si fos ahir", l'Andreu flirteja amb una dona, que no el rebutja. La Marta confessa a en Quim que es van fer un petó amb l'Edu i que li va agradar. La Irene té un brot de la malaltia. A l'hospital, diu a en Vicenç que vol frenar la relació. El resum de la setmana, en uns minuts.

Anar al contingut