TOTS ELS PROGRAMES

TOTS ELS PROGRAMES

 • Entrevista a Xavier González d'Ègara
  Veure vídeo

  Entrevista a Xavier González d'Ègara

  El pintor Xavier González d'Ègara s'expressa a través del seu art. Ens trobem al parc del Poblenou per donar un cop d'ull al seu procés creatiu.

 • Entrevista a Francesca Tur
  Veure vídeo

  Entrevista a Francesca Tur

  La impulsora i cara reconeixible de tendencias.tv ens parla d'internet, de comunicació digital i de com les empreses han d'adaptar-se al nou mitjà per establir converses amb els seus consumidors.

 • Entrevista a Miki Esparbé
  Veure vídeo

  Entrevista a Miki Esparbé

  Compartim un te amb Miki Esparbé mentre xerrem de projectes, de la vida i de la professió de l'actor.

 • Caràcter - capítol 21
  Veure vídeo
 • Entrevista a Andrés Reymondes
  Veure vídeo

  Entrevista a Andrés Reymondes

  Ens enfilem a un terrat del barri del Poblenou per trobar-nos amb el director de Vice Spain, una de les 30 oficines que Vice té arreu del món.

 • Entrevista a Maria Corte
  Veure vídeo

  Entrevista a Maria Corte

  La il·lustradora Maria Corte ens obre les portes de casa seva per ensenyar-nos com treballa. Des dels esbossos en petites llibretes fins a les il·lustracions acabades digitalment.

 • Entrevista a Gabriele Schiavon i Gerard Sanmartí
  Veure vídeo

  Entrevista a Gabriele Schiavon i Gerard Sanmartí

  Les ments creatives darrere l'estudi de disseny La Granja, Gabriele Schavon i Gerard Sanmartí, ens conviden a visitar el seu estudi per parlar de les seves creacions.

 • La Iaia: "El meu gos se'n va"
  Veure vídeo

  La Iaia: "El meu gos se'n va"

  Des del terrat de l'Arts Santa Mònica, La Iaia ens regala un tema en directe per acomiadar el programa.

 • Caràcter - capítol 20
  Veure vídeo

  Caràcter - capítol 20

  Bibiana Ballbè es troba al barri de Gràcia amb la il·lustradora Maria Corte, coneguda pel seu estil sòlid i alhora voluptuós, que l'ha dut a editar al New York Times, el Corriere della Sera, o el Wall Street Journal. Després se'n van fins a l'antiga fàbrica de galetes de Poblenou que Gabriele Schiavon i Gerard Sanmartí van convertir en un estudi de disseny, on treballen l'interiorisme i el disseny de mobiliari. Batejat com "La Granja" ja té seu també a Istanbul i Hong Kong. I no ens movem d'aquest barri ple de creadors i empreses emergents perquè en un dels seus carrers hi ha la redacció barcelonina del mitjà internacional VICE. Ballbè conversarà amb el seu responsable, Andrés Reymondes, des de dalt del terrat. També des d'una terrassa, la del Santa Mònica, toca temes en directe "LA IAIA", el grup de Vic que posa banda sonora al programa.

 • Entrevista a Javiera Mena
  Veure vídeo

  Entrevista a Javiera Mena

  Cantant, compositora, productora, DJ... Javiera Mena és una jove xilena amb les coses molt clares. Aprofitem que es troba a Barcelona per conversar amb ella sobre música, projectes, viatges...

 • Entrevista a Edu Bayer
  Veure vídeo

  Entrevista a Edu Bayer

  Edu Bayer és un fotoperiodista que ha recorregut el món capturant la realitat sota el seu particular prisma. Abans de marxar cap a Nova York, conversa amb nosaltres sobre els seus viatges i la seva feina.

 • Entrevista a Oriol Vila i Raquel Salvador
  Veure vídeo

  Entrevista a Oriol Vila i Raquel Salvador

  "Nico & Sunset" és la websèrie creada per Oriol Vila i Raquel Salvador. Parella a la vida real i a la ficció, escriuen, dirigeixen i protagonitzen aquesta ficció rodada tan sols amb un telèfon mòbil.

 • Caràcter - capítol 19
  Veure vídeo

  Caràcter - capítol 19

  Bibiana Ballbè es troba al Raval amb el fotoperiodista Edu Bayer. Passegen fins a la Rambla comentant els seus reportatges internacionals, però també els que ha fet en aquest mateix carrer. Després se'n va a la Rambla de Catalunya, on els actors Oriol Vila i Raquel Salvador estan rodant la seva websèrie "Nico & Sunset" i li expliquen més detalls de la producció, a una de les suites de l'hotel que fan servir com a localització. Acabem amb una conversa amb la cantant i compositora Javiera Mena sobre la seva relació amb Barcelona, ciutat on no només actua, sinó que també enregistra videoclips. Ella tancarà el programa, tocant el piano a la nostra redacció de l'Arts Santa Mònica.

 • Entrevista a Luna Miguel
  Veure vídeo

  Entrevista a Luna Miguel

  La jove poetessa Luna Miguel conversa amb nosaltres sobre la seva obra, la seva generació, els seus gustos i els seus projectes més recents.

 • Entrevista a Oriol Villar
  Veure vídeo

  Entrevista a Oriol Villar

  Oriol Villar és el publicista responsable d'anuncis tan icònics i personals que ens arriben perquè tenen explicaquen alguna cosa. Asseguts a la platja de Caldes d'Estrac, descobrim qui s'amaga darrere aquestes petites obres audiovisuals.

Anar al contingut