Avenços en malalties del cor impulsats per La Marató 2014

Amb els 11.403.593 euros recaptats a La Marató 2014 es va impulsar una intensa investigació d'excel·lència, els resultats de la qual impactaran positivament en l'esperança i la qualitat de vida dels pacients. Un total de 70 equips d'investigació líders en la recerca del cor han desenvolupat 43 treballs enfocats a la prevenció, el diagnòstic, el tractament i el pronòstic de les malalties que l'afecten. Aquí en presentem els resultats.

Després de la publicitat pots interactuar amb el player amb els següents botons Instruccions per interactuar amb el player
Pots utilitzar chromecast a l'APP de TV3
Simposi de La Marató 2014: malalties del cor

Recerca de La Marató 2014: noves troballes sobre la cardiopatia isquèmica i hipertensiva

L'objectiu principal d'aquest projecte ha estat estudiar la funció dels macròfags residents miocàrdics i dels seus senyals paracrins que porten a l'activació fibroblàstica després de l'infart agut de miocardi. Aquesta recerca, liderada pel doctor José Tomás Ortiz Pérez, de l'Institut d'Investigació Biomèdica August Pi i Sunyer, ha contribuït a ampliar una gran base de dades que permetrà millorar la utilitat clínica de la ressonància magnètica cardíaca després de l'infart agut de miocardi.

VÍDEOS DE LA COL·LECCIÓ

Anar al contingut