El Mundo Today

S'han trobat 20 resultats.

 • El Mundo Today 21
  Veure vídeo

  El Mundo Today 21

  Les cadires són una font de conflicte coneguda per tothom. La redacció d'El Mundo Today, on sempre ha regnat la pau i la bona relació entre tots els companys, serà testimoni dels efectes nocius d'aquests perillosos mobles.

 • El Mundo Today 20
  Veure vídeo

  El Mundo Today 20

  Aquestes són les notícies que interessen als catalans: el veritable problema dels artistes en les exposicions, el neguit dels ossos panda i el revolucionari nou navegador per a taxistes.

 • El Mundo Today 19
  Veure vídeo

  El Mundo Today 19

  Aquestes són les notícies que interessen als catalans: les noves mascotes de moda, l'objectiu de la NASA per al 2030 i el terrorífic ultimàtum de les mares catalanes.

 • El Mundo Today 18
  Veure vídeo

  El Mundo Today 18

  Un home que no sap que és lleig, els problemes de les sales d'apostes i el revolucionari canvi en l'himne espanyol. Són les notícies que interessen als catalans.

 • El Mundo Today 17
  Veure vídeo

  El Mundo Today 17

  El motiu dels catalans per anar al psiquiatre, el nou llibre d'en Teo i els motius d'un home per votar Vox. Aquestes són les notícies de la setmana. Consumiu amb precaució.

 • El Mundo Today 16
  Veure vídeo

  El Mundo Today 16

  Els vicis de Rajoy, el trasllat de Gibraltar i el comunicat de l'associació més influent de Catalunya. Aquests són els temes que dominen l'actualitat setmanal.

 • El Mundo Today 15
  Veure vídeo

  El Mundo Today 15

  Voleu periodisme compromès i informació de qualitat? Aquesta és la vostra secció. Aquesta setmana: l'activitat preferida dels nens catalans, els mals vicis dels arbres de Nadal i l'invent revolucionari d'uns dentistes argentins.

 • El Mundo Today 14
  Veure vídeo

  El Mundo Today 14

  No voleu informació rigorosa? Doncs dues tasses! Aquestes són les notícies que interessen els catalans: una forta disputa entre ONG, la nova utilitat de les ulleres de realitat virtual i un rescat sorprenent.

 • El Mundo Today 13
  Veure vídeo

  El Mundo Today 13

  L'actualitat pura i cristal·lina, llesta per consumir: un nou fàrmac revolucionari, una gran victòria digna de celebrar i la bona salut dels restaurants catalans.

 • El Mundo Today 12
  Veure vídeo

  El Mundo Today 12

  L'actualitat és aquí, sense colorants ni conservants. El millor reclam per lligar a Tinder, l'autèntic crac dels Beatles i un estudi sobre el nivell de reciclatge dels catalans. Aquesta és la informació que interessa als catalans.

 • El Mundo Today 11
  Veure vídeo

  El Mundo Today 11

  L'actualitat rigorosa, envasada i llesta per consumir: la nova campanya de Quim Torra, un calendari solidari fracassat i la ignorància dels jutges catalans.

 • El Mundo Today 10
  Veure vídeo

  El Mundo Today 10

  La dosi d'informació que recomanen 9 de cada 10 metges. Fresca i envasada: el boicot real als productes catalans, el nou rècord mundial del cub de Rubik i l'esperada modernització de la Bíblia.

 • "El Mundo Today" 09
  Veure vídeo

  "El Mundo Today" 09

  Informació de qualitat, orgànica i de quilòmetre 0. Aquest és el menú d'aquesta setmana: Els nous mètodes que fan servir els partits polítics per captar afiliats, l'ultimàtum del tió i la veritat de la pizza amb pinya.

 • El Mundo Today 07
  Veure vídeo

  El Mundo Today 07

  Rigor informatiu radical: El nou llaç català, els problemes que provoca enviar la gent a cagar a la via i la nova política del planter del Barça. Són les notícies que interessen als catalans.

 • El Mundo Today 05
  Veure vídeo

  El Mundo Today 05

  L'actualitat ve marcada pels següents temes: l'origen dels primers espanyols, un fals entrenador del Barça, un estudi del sexe dels catalans i l'estrena del film més terrorífic del Festival de Sitges.