Ànima - capítol 153

Ànima - capítol 153

El programa "Ànima" d'aquest dilluns, 21 d'octubre, que presenta i dirigeix Toni Puntí, ha entrevistat el director de teatre i dramaturg Jordi Casanovas, ànima de la Sala Flyhard i artífex de la reivindicació de tota una nova generació de nous dramaturgs (Cristina Clemente, Marta Buchaca, Guillem Clua, Marc Crehuet...).

Entre els seus projectes en marxa, Casanovas és coautor i codirector de l'obra "La revolució no serà tuitejada", actualment en cartell al Teatre Lliure. Aprofitant aquest espectacle, la reportera Júlia Bertran ha volgut desvirtualitzar alguns usuaris de Twitter que difonen continguts culturals a la xarxa.

El reporter Jofre Font ens redescobreix "Sonrisas y lágrimas", l'obra que fa més de 40 anys que emociona espectadors de mig món i que ara es presenta com a musical de gran format al Teatre Tívoli de Barcelona. Ens hem preguntat en un reportatge què té aquesta història ensucrada perquè agradi tant.

Aquesta setmana també veurem "música amb els ulls" i desgranarem la programació de l'onzena edició del festival In-èdit de documentals musicals. Música i històries de músics a la gran pantalla.

Pots utilitzar chromecast a l'APP de TV3