TOTS ELS REPORTATGES

 • PSOE: un congrés des del poder
  Veure vídeo

  PSOE: un congrés des del poder

  La trajectòria del PSOE fins a celebrar el trentè congrés.

 • Andorra: la ruta del contraban
  Veure vídeo

  Andorra: la ruta del contraban

  Reportatge sobre el contraban de tabac a Andorra, amb colles organitzades que passen el material per camins de muntanya en cotxes i motocicletes mentre la Guàrdia Civil els persegueix.

 • Euskalduna: una reconversió crítica
  Veure vídeo

  Euskalduna: una reconversió crítica

  A Bilbao, la reconversió al sector naval va provocar situacions d'extrema conflictivitat entre els treballadors de les drassanes i les forces d'ordre públic. En aquest context, es mostra la vida quotidiana d'un obrer d'Euskalduna.

 • Etiòpia: la desesperació de la fam
  Veure vídeo

  Etiòpia: la desesperació de la fam

  La sequera que patia Etiòpia, una de les més greus, va provocar que milers i milers de camperols abandonessin els seus pobles, on no hi havia res per menjar, i es dirigissin cap als camps de refugiats, amb l'esperança de poder menjar. Les ajudes eren insuficients i els metges voluntaris no podien fer res contra la desnutrició i l'esgotament. Cada matí s'enterraven centenars de cadàvers.

 • J. V. Foix: fragments d'una conversa
  Veure vídeo

  J. V. Foix: fragments d'una conversa

  Entrevista amb el poeta J. V. Foix a casa seva. Parla, sobretot, de poesia; dóna consells als joves poetes i recorda anècdotes i poemes.

 • País Basc: la pau, més lluny
  Veure vídeo

  País Basc: la pau, més lluny

  L'assassinat de Santi Brouard, un home estimat per tots i peça fonamental per a la negociació amb ETA, allunyava encara més les esperances de pau al País Basc.

 • Titelles: 50 anys movent els fils
  Veure vídeo

  Titelles: 50 anys movent els fils

  Amb motiu del sisè Festival Internacional de Titelles de Barcelona, s'entrevista i es mostren els treballs del creador de titelles anglès Harry V. Tozer.

 • Ronald Reagan: l'orgull de ser americà
  Veure vídeo

  Ronald Reagan: l'orgull de ser americà

  Anàlisi de la societat nord-americana després de la reelecció de Ronald Reagan com a president. Estudi dels motius que van facilitar la victòria aclaparadora del candidat republicà.

 • Senegàmbia: l'aventura lluny de casa
  Veure vídeo

  Senegàmbia: l'aventura lluny de casa

  Aproximació al país d'origen d'un negre africà immigrat al nostre país. Es mostra la vida quotidiana a Catalunya i a Senegàmbia, i s'analitza la problemàtica específica de cada lloc.

 • Greenpeace: la caça del balener
  Veure vídeo

  Greenpeace: la caça del balener

  El vaixell "Sirius", de l'organització ecologista internacional Greenpeace, va interceptar davant de Gibraltar el balener rus "Derski", en protesta per l'actitud soviètica de no respectar la quota de captura de balenes establerta.

 • Una vida entre els morts
  Veure vídeo

  Una vida entre els morts

  Amb motiu del dia dels Difunts es tracta la vida quotidiana de dos enterradors de cementiris catalans: el de Vilanova d'Escornalbou, un poblet de comarques, i el de Santa Coloma de Gramenet, ciutat petita pertanyent al cinturó industrial de Barcelona amb un nivell alt de població immigrada.

 • Indira Gandhi: la venjança dels sikhs
  Veure vídeo

  Indira Gandhi: la venjança dels sikhs

  Valoracions sobre la història recent i actual de l'Índia, que va desembocar en l'assassinat de la primera ministra Indira Gandhi a mans de la seva guàrdia personal, de la comunitat sikh.

 • Amnistia Internacional: les tortures continuen
  Veure vídeo

  Amnistia Internacional: les tortures continuen

  Amb motiu de la presentació de l'informe del 1984 d'Amnistia Internacional, entrevista amb B. Lindblom, delegat d'AI per Catalunya, per parlar de l'actuació de l'organització al principat durant el franquisme. Marc Palmés, Jordi Pujol i Lluís M. Xirinachs parlen de l'ajuda rebuda a través d'Amnistia Internacional.

 • KKK: entrevista sense caputxa
  Veure vídeo

  KKK: entrevista sense caputxa

  Reportatge sobre el Ku Klux Klan (KKK), organització dels Estats Units que predica la supremacia de la raça blanca, l'antisemitisme, el racisme, l'anticomunisme i la xenofòbia. Es mostra qui són i què són els mestres d'aquest clan. Entrevista amb Bill Wilkinson, cap del KKK, i amb Jerry Thompson, periodista que va aconseguir infiltrar-se en l'organització. Imatges de manifestacions, reunions del KKK i d'un camp d'entrenament per a joves.

 • Pedralbes: una porta a la CEE
  Veure vídeo

  Pedralbes: una porta a la CEE

  Resum del que havien estat les relacions entre Espanya i França en els últims anys amb motiu de la cimera francoespanyola celebrada al Palau de Pedralbes. Entrevistes amb Roland Dumas, ministre francès de Relacions Europees, i Fernando Morán, ministre espanyol d'Afers Exteriors; com a tema central, el procés d'ingrés d'Espanya a la CEE i la postura de França.