Una pregunta que no agrada als preguntats

Comencem amb declaracions de dirigents d'Unió discrepants amb la direcció del partit: la de Rosa Carrasco, filla del fundador del partit, i la de l'expresident del Parlament Joan Rigol.
Nacho Martín està d'acord amb el procés que marca Unió, però veu que la trencadissa entre Unió i Convergència serà inevitable si guanya el sí a aquesta pregunta.
Patrícia Gabancho creu que és una pregunta trampa per no deixar res clar, un joc sibilí de Duran perquè no ha tingut temps d'organitzar la seva alternativa.
Bernat Dedeu diu que el document d'Unió no és una pregunta, sinó un recull d'afanys amb què tot sobiranista estaria d'acord. No és clara. D'acord amb Gabancho, és una maniobra de Duran per embolicar el procés sobiranista.
Saül Gordillo no entén la resposta del president Mas, si no és que sigui cridar a silenci per no posar llenya al foc.
Presentem una comparació entre els condicionants d'Unió Democràtica i el camí que marca el full de ruta establert per Convergència, ERC, Òmnium, l'ANC i l'Associació de Municipis per la Independència.
A mig programa, entrevistem la filla de Manuel Carrasco i Formiguera, fundador d'UDC, Rosa Carrasco, que no desconfia de la bona voluntat de Duran i Lleida, a qui titlla d'"home invisible", però que a força d'anar a Madrid ha perdut de vista què passa a Catalunya. Rebutja aquesta pregunta i espera que se'n pugui votar una altra el dia 14 de juny.
Per acabar, avaluem la declaració de la futura alcaldessa de Barcelona, Ada Colau, que diu que la coalició Barcelona en Comú no firmarà cap full de ruta amb Convergència i Unió perquè fan rutes diferents.

Pots utilitzar chromecast a l'APP de TV3