• A tota pantalla - 22/09/2017
  Veure vídeo

  A tota pantalla - 22/09/2017

  Viatgem al passat sense màquina del temps amb les pel·lícules d'en Lluís Salgado. Farem el vermut amb la Georgina Pujol a "La nevera". Descobrirem racons amagats de Catalunya amb l'Estel Batet.

  I a més, anuncis protagonitzats per milionaris amb Àlex Marquina, frases curioses de famosos amb Dídac Castignani, el final de l'estiu amb Eloi Cordomí, la farem petar amb la tertúlia del cor i xerrarem de tele amb Toni Soler!

  Viatgem al passat sense màquina del temps amb les pel·lícules d'en Lluís Salgado. Farem el vermut amb la Georgina Pujol a "La nevera". Descobrirem racons amagats de Catalunya amb l'Estel Batet. I a més, anuncis protagonitzats per milionaris amb Àlex Marquina, frases curioses de famosos amb Dídac Castignani, el final de l'estiu amb Eloi Cordomí, la farem petar amb la tertúlia del cor i xerrarem de tele amb Toni Soler!

 • A tota pantalla - 19/09/2017
  Veure vídeo

 • A tota pantalla - 18/09/2017
  Veure vídeo

  A tota pantalla - 18/09/2017

  Encadenarem cançons a ritme d'en Miqui Puig. Com s'organitzen la vida les mares solteres? En parlarem amb la Laia Ferrer al "Món petit". La nutricionista Núria Monfulleda ens explicarà el seu canvi radical a "S'ha acabat el bròquil"!
  I a més, "Animalades felines" amb l'Ester Bertran, el temps amb l'Eloi Cordomí, notícies sucoses d'Antonio Banderas a l'"A Cor Obert", i la tertúlia de tele amb els Caçapantalles i Helena Garcia Melero!

  Encadenarem cançons a ritme d'en Miqui Puig. Com s'organitzen la vida les mares solteres? En parlarem amb la Laia Ferrer al "Món petit". La nutricionista Núria Monfulleda ens explicarà el seu canvi radical a "S'ha acabat el bròquil"! I a més, "Animalades felines" amb l'Ester Bertran, el temps amb l'Eloi Cordomí, notícies sucoses d'Antonio Banderas a l'"A Cor Obert", i la tertúlia de tele amb els Caçapantalles i Helena Garcia Melero!

 • A tota pantalla - 15/09/2017
  Veure vídeo

  A tota pantalla - 15/09/2017

  Actors més enllà de la mort a "La gran pantalla" del Lluís Salgado. Tenim "La nevera" plena de llet crua! La tastarem amb la Georgina Pujol. Has d'obrir una ampolla i no tens llevataps? El Manu Alonso ens ho soluciona! L'Eloi Cordomí ens dirà si arriba el fred aquest cap de setmana!
  I a més, recordarem anuncis clàssics amb l'Àlex Marquina, les curiositats del Dídac Castignani i la farem petar amb les tertúlies del cor i la tele!

  Actors més enllà de la mort a "La gran pantalla" del Lluís Salgado. Tenim "La nevera" plena de llet crua! La tastarem amb la Georgina Pujol. Has d'obrir una ampolla i no tens llevataps? El Manu Alonso ens ho soluciona! L'Eloi Cordomí ens dirà si arriba el fred aquest cap de setmana! I a més, recordarem anuncis clàssics amb l'Àlex Marquina, les curiositats del Dídac Castignani i la farem petar amb les tertúlies del cor i la tele!

 • A tota pantalla - 14/09/2017
  Veure vídeo

  A tota pantalla - 14/09/2017

  L'Anna Guitart ens dirà quins llibres ha llegit aquest estiu. Tenim "La nevera" plena de cúrcuma! L'Ivan Surinder ens ensenyarà a cuinar-la. Farem el gos amb les "Animalades" de l'Ester Bertran. Descobrirem la història d'un ciclista "Imparable": Gino Bartali.
  I a més, la premsa del cor amb la Sheila Alen, la Lídia Pràdanos ens dirà "Com pinta el dia" i farem zàping amb els Caçapantalles!

  L'Anna Guitart ens dirà quins llibres ha llegit aquest estiu. Tenim "La nevera" plena de cúrcuma! L'Ivan Surinder ens ensenyarà a cuinar-la. Farem el gos amb les "Animalades" de l'Ester Bertran. Descobrirem la història d'un ciclista "Imparable": Gino Bartali. I a més, la premsa del cor amb la Sheila Alen, la Lídia Pràdanos ens dirà "Com pinta el dia" i farem zàping amb els Caçapantalles!

 • A tota pantalla - 12/09/217
  Veure vídeo

Anar al contingut