Aquest dilluns, a les 23.00, el 33 emet dos nous capítols de la sèrie documental "A taula". A Molise Agnone, una ciutat de la regió de Molise, al sud d'Itàlia, és la seu de la foneria Marinelli, una empresa de més de 800 anys de tradició familiar. En Pasquale creu en el valor de les campanes que revisa mentre la Tonina, la seva sogra, té cura de la seva filla Benedetta i cuina plats tan especials com estofat de col de Milà, "uccellini", "sagne" i "zuppa alla santé". Al bosc de l'Spree Al bosc de l'Spree hi ha un poblet anomenat Lehde que no té carrers, només canals i ponts. És on viu la família Filko, que ens ensenyarà els productes típics de la regió, com els cogombres fermentats, i algunes de les receptes tradicionals de la zona, gairebé totes a base de peix i productes del camp. Els agricultors que abans treballaven els camps de conreu han anat abandonant les seves terres, i aquest magnífic paisatge natural ara sobreviu gràcies al turisme.