Zidane: "Em molesta que es digui que s'ha de canviar l'entrenador"

El tècnic francès ha sortit al pas dels rumors que el situen fora del Reial Madrid en cas d'una derrota contra el Galatasaray a Istanbul. "M'hi jugo el lloc? Jo vull estar aquí sempre. Això l'hi heu de preguntar a un altre"
Actualitzat

Zinedine Zidane és conscient del que hi ha en joc aquest dimarts contra el Galatasaray a Istanbul. Més que tres punts. El tècnic del Reial Madrid comença a estar discutit després de la dolorosa derrota de dissabte a Mallorca i d'un mal inici de temporada a la Champions.

"La pressió que cal canviar l'entrenador...  Aquesta pressió sempre hi és. Això no ho canviarem. Em molesta tot el que s'està dient però jo he de donar el màxim i pensar en positiu. El que passi demà no canviarà res. Continuarem lluitant."

A la roda de premsa se li ha preguntat si contra el Galatasaray ell s'hi juga el lloc:

"Jo vull estar aquí sempre. Això l'hi heu de preguntar a un altre." 

Zidane reconeix, això sí, que:

"És un moment difícil. No sempre tot és bonic. No pots jugar bé sempre. És la vida. Som el Reial Madrid i no ens podem equivocar. S'ha de treure endavant la situació amb personalitat. Sé que demà farem un gran partit."

Per la seva banda, Sergio Ramos ha fet una defensa a ultrança del seu entrenador. El capità madridista ha demanat respecte per Zidane quan li han preguntat per Mourinho com a possible substitut.

"El vestidor està a mort amb Zidane. Som un equip unit que confia en el seu entrenador. Només pensem a guanyar demà. No pensem si Zizou seguirà o no seguirà. Hi ha diferents varetes de mesurar i Zidane mereix més respecte pel tot el que ha guanyat al Madrid."

VÍDEOS RELACIONATS
ÀUDIOS RELACIONATS
El més llegit
AVUI ÉS NOTÍCIA
Anar al contingut