FUTBOL

Zidane, aliè al VAR: "Cadascú fa la seva feina, jo no m'hi fico"

El Reial Madrid prepara el partit contra el Mallorca amb els dubtes de Ramos i Hazard, que arrosseguen lesions i en podrien quedar fora

Redacció Esport3Actualitzat

L'allau de crítiques que hi ha hagut arran dels últims arbitratges que ha rebut el Reial Madrid no alteren l'ànim ni la rutina de feina de Zinedine Zidane. El tècnic francès, que aquest dimarts celebra el seu 48 aniversari, passa per alt qualsevol polèmica que pugui afectar la plantilla. Sobre si els blancs s'han vist afavorits pel VAR, Zidane accepta que hi hagi opinions discrepants:

"Cada dia és una cosa diferent. Un dia els horaris, un altre els àrbitres... al final jo em limitio a fer la meva feina. Cadascú fa la seva feina, és molt difícil. Jo no m'hi fico, només em dedico a preparar els partits. Tinc la meva opinió, però no m'hi fico."

De cara al partit d'aquest dimecres contra el Mallorca, el Reial Madrid perdrà un home important, com és Casemiro, per acumulació de targetes grogues. El que no és clar és si podran jugar Eden Hazard i Sergio Ramos. Tots dos arrosseguen molèsties i la seva participació podria suposar un risc de lesió per als futbolistes. Zidane podria donar-los descans per ajudar a la seva recuperació definitiva.

ARXIVAT A:
Reial MadridZidane
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut