Copa del Rei

Victòries d'Atlètic de Madrid i Sevilla, i empat entre Recreativo i Sporting

En l'anada dels setzens de final de la Copa del Rei, Quique Sánchez Flores va debutar com a entrenador de l'Atlètic de Madrid amb una victòria al camp del Marbella (0-2), gràcies a un gol en pròpia porteria de Troyano i a una diana de Maxi Rodríguez. Còmode triomf del Sevilla contra l'Atlético Ciudad de Múrcia (2-4). Els homes de Manolo Jiménez, però, van haver de remuntar davant d'un rival que va plantar cara. Recreativo i Sporting van empatar a 1, i tot es resoldrà a la tornada, a El Molinón.

Marbella, 0 - At. Madrid, 2

Entrenador nou, victòria segura. Així li va anar a l'Atlètic de Madrid el dia que debutava Quique Sánchez Flores a la banqueta dels matalassers. A Marbella, els madrilenys no van millorar el joc, però van posar un peu i mig en la següent ronda. Troyano es va fer en pròpia porteria el primer gol visitant, mentre que Maxi Rodríguez va sentenciar per als del Manzanares. Dissabte, en Lliga, a Bilbao, ja serà una altra història.

Atlético Ciudad, 2 - Sevilla, 4

Julián Rubio, extècnic del Sevilla, té el seu Atlético Ciudad a la cua del grup quart de Segona B, però el seu equip va semblar donar una lliçó a la defensa sevillista quan en el minut 5, Guille Roldán va ser l'únic jugador atent a un servei de banda que va culminar en l'1 a 0. Res més lluny de la realitat, però. En l'exili de l'estadi Cartagonova de Cartagena es va veure un partit ple d'errades, com la que va suposar el ràpid empat a un de Luis Fabiano, després que la defensa local no va saber refusar una pilota.

Això passava en el minut 17, i en el 19, el Sevilla posava les coses al seu lloc amb una centrada de Diego Capel que va rematar Luis Fabiano amb la punta del peu. Queda clar que el Sevilla no va estar per a històries i va jugar a Cartagena amb molts titulars, com Jesús Navas, Sergio Sánchez o Escudé, però el central francès va quedar en evidència en la jugada del 2 a 2, en el minut 21. Amb un toc suau, Guille Roldán el va deixar assegut, i després va definir molt bé davant Javi Varas.

Amb tot, l'empat a 2 va continuar sent un miratge davant un Sevilla cada cop més superior. En el minut 25, Luis Fabiano va servir una gran passada per a Jesús Navas, que va tornar a avançar el seu equip driblant el porter Javi Muñoz. I justament el porter del Ciudad va ser protagonista negatiu en el 2 a 4, en no desviar bé una centrada de Jesús Navas i habilitar Diego Capel perquè assolís un avantatge massa gran per als murcians. No hi va haver més gols en el segon temps, però sí més duresa del compte, que va propiciar un recital de grogues per part del col·legiat català Alfons Xavier Álvarez Izquierdo. En tot cas, l'eliminatòria ja estava sentenciada.

Recreativo, 1 - Sporting, 1

El públic del Colombino va avorrir-se més que el de Múrcia. El portuguès Candeias va ser el millor de l'equip de la Segona A i va fer l'un a zero. Els homes de Preciado van reaccionar en la segona meitat amb l'empat d'un clàssic, Mate Bilic. El Molinón decidirà.