Dani Alves, acaronant la pilota de la Champions en l'últim entrenament del PSG abans del partit d'Old Trafford (Reuters)

Torna la Champions amb un Manchester United-PSG i un Roma-Porto

La pilota estelada torna a rodar després de dos mesos amb un duel entre el Manchester United i el PSG, i un Roma-Porto
Actualitzat

Després de dos mesos de pausa, la Champions League torna al primer pla de l'actualitat futbolística amb l'arrencada de la fase eliminatòria. Els primers partits de vuitens de final els disputaran aquest vespre, a partir de les 9, Manchester United i París Saint-Germain, per una banda, i Roma i Porto, per l'altra. La pilota estelada torna a rodar.

El partit més atractiu del dia és el Manchester United-PSG. Les coses han canviat molt en vuit setmanes. El United semblava una víctima propiciatòria quan es va fer el sorteig. Però la substitució de José Mourinho a la banqueta dels "red devils" per Ole Gunnar Solskjaer ha fet reaccionar l'equip anglès d'una manera molt evident i encara no ha perdut amb el tècnic noruec. Mentrestant, a l'altra banda, el París Saint-Germain acumula problemes: a la baixa per lesió de la seva gran estrella, Neymar, hi ha d'afegir l'absència per a aquest partit d'anada del golejador uruguaià Edinson Cavani. Això fa que el poder intimidatori de l'equip de Thomas Tuchel recaigui gairebé en exclusiva en el jove Kylian Mbappé.  

També aquest dimarts, Roma-Porto. Els italians buscaran guanyar per primera vegada el conjunt portuguès. Fins ara, s'han enfrontat en quatre ocasions, amb un balanç clarament favorable al Porto amb 2 victòries i 2 empats. Tot i així, el tècnic del conjunt italià, Eusebio Di Francesco, s'ha mostrat ambiciós i disposat a repetir la gesta de la temporada passada en la Champions, en què es van plantar a semifinals després de sorprendre el Barça.

El Porto arriba a l'Olímpic de Roma com a líder de la lliga del seu país i amb dos exmadridistes a les seves files: Iker Casillas i Pepe, que va tornar al conjunt portuguès aquest gener.

NOTÍCIES RELACIONADES
El més llegit
AVUI ÉS NOTÍCIA
Anar al contingut