Eusebio di Francesco, entrenador de la Roma (EFE)
Lliga de Campions

La Roma apel·la a l'actitud de la temporada passada a la Champions per rebre el Porto a l'Olímpic

Eusebio di Francesco ha demanat als jugadors que afrontin el partit amb tota l'ambició i l'actitud que van mostrar la temporada passada en tots els partits europeus al seu estadi davant de la visita del líder de la lliga portuguesa

Actualitzat

L'Olímpic de Roma serà l'escenari de l'anada dels vuitens de final de la Lliga de Campions entre el conjunt italià i el Porto. És una eliminatòria que es presenta igualada, tot i que els portuguesos van estar millor en la fase de grups.

L'entrenador de la Roma, Eusebio di Francesco, ha demanat als jugadors que afrontin el partit amb tota l'ambició, amb l'actitud que van mostrar la temporada passada en tots els partits a l'Olímpic. La Roma va derrotar equips com el Chelsea, el Barça i el Liverpool, tot i que la derrota a la tornada a Anfield els va apartar de la final després de ser el sorprenent botxí dels blaugranes en els quarts de final.

El Porto, líder en solitari de la lliga portuguesa, buscarà un bon resultat pensant en la tornada, però no podrà comptar amb el malià Moussa Marega ni amb el mexicà Jesús Corona.

Anar al contingut