El Barça tenia cinc acadèmies al Canadà

Tanquen les Barça Academy del Canadà

L'empresa associada al club blaugrana trenca la seva col·laboració i deixa sense acadèmies centenars de jugadors canadencs
Actualitzat

El soci del FC Barcelona en les Barça Academy del Canadà, l'empresa BCN Sports, ha donat per acabada la seva relació per ensenyar als jugadors canadencs els conceptes bàsics del futbol amb la metodologia del Barça, segons informa l'agència EFE. Hi havia un acord per col·laborar en les ciutats de Toronto, Mont-real, Vancouver, Ottawa i Edmonton, i aquesta decisió ha provocat que centenars de joves jugadors s'hagin quedat sense acadèmia de futbol.

No hi ha hagut cap informació dels milers de dòlars que s'han avançat per les inscripcions de la temporada vinent i la companyia s'ha declarat insolvent. Moltes famílies havien avançat un pagament de 1.600 euros per participar en la temporada d'aquest estiu i ara no està gens clar que puguin recuperar aquests diners. En una carta que han rebut els afectats, Barça Academy explica que ha intentat convèncer BCN Sports per continuar amb el programa acordat, però l'empresa associada ha pres una decisió irrevocable. Barça Academy espera que assumeixi totes les seves responsabilitats financeres relacionades amb el tancament de les acadèmies, però de moment BCN Sports no ha contestat les sol·licituds de les famílies. L'empresa va anunciar en un comunicat, a finals d'abril, el final de les seves operacions a causa de la situació provocada per la Covid-19.

 

El més llegit
AVUI ÉS NOTÍCIA
Anar al contingut