Quique Setién durant la nit fatídica del Barça contra el Bayern
Quique Setién durant la nit fatídica del Barça contra el Bayern
Barça

Setién: "Al Barça em vaig trobar situacions complicades que no vaig poder resoldre"

El tècnic del Barça de la temporada 2019-2020 afirma que ja ha passat el dol que havia de passar i també recorda amb duresa el seu final d'etapa al Reial Betis

Redacció Esport3Actualitzat

L'exentrenador del Barça Quique Setién ha recordat com va viure els últims moments com a entrenador blaugrana en una entrevista a la Cadena SER.

"Ja he pagat el dol que havia de pagar. Estant allà em vaig trobar un munt de coses que em van sorprendre, situacions molt i molt complicades que no vaig poder resoldre. Però ara ja no hi ha marxa enrere"

El tècnic càntabre també assumeix la seva responsabilitat en el fracàs del Barça la temporada 2019-2020.

"Va coincidir amb una etapa molt difícil per al club en què van succeir una sèrie de coses. Tinc el meu percentatge de culpa com a entrenador, però no tota"

Setién també ha recordat la seva convulsa sortida del Reial Betis.

"En els últims mesos hi va haver un grup d'aficionats que no m'aguantaven més, no veien res positiu i vaig haver de marxar. És el que no m'agrada del futbol. Segueixo gaudint del joc com quan jugava al meu barri. M'encanta estar amb els futbolistes, el treball diari, entrenar... però anar a una roda de premsa a Sevilla, per exemple, és molt dur"

Anar al contingut