Sergi Roberto i Eric Garcia, enfurismats amb l'àrbitre després de l'Inter-Barça

La mà d'Ansu Fati en el gol anul·lat a Pedri i la mà no assenyalada en el que hauria estat penal de Dumfries ha fet esclatar els jugadors blaugranes al final del partit
Redacció Esport3 Actualitzat

L'Inter de Milà ha derrotat per la mínima el Barça ​​a la tercera jornada de la Champions League, en un partit carregat de polèmica per les diferents vares de mesurar amb què s'han valorat dues decisions arbitrals als dos equips.

Al minut 90+5 de partit, l'àrbitre no ha xiulat un clar penal per mà de Denzel Dumfries. En una jugada anterior, justament havia anul·lat un gol de Pedri per unes mans d'Ansu Fati.

Sergi Roberto s'ha queixat i molt de l'arbitratge. El blaugrana no entén que xiulessin mans d'Ansu Fati al gol de Pedri i que no s'assenyalin les de Dumfries.

"Ens han pres un gol en una jugada idèntica. Ens xiulen una mà i després la mateixa jugada no l'assenyalen. Per això estic enfadat i per no aconseguir la victòria."

Sobre la norma de les mans, Roberto ha estat taxatiu:

"Cada any van canviant. Ni els jugadors ni ells mateixos saben el que xiulen, no ho entenc."

El Barça es troba ara sense marge d'error:

"Guanyant aquí i al Camp Nou teníem la classificació. És una oportunitat que perdem aquí però tenim en una setmana un altre partit a casa."

"Sabíem que guanyant aquí i després a casa teníem la classificació feta. No ha estat així però crec que al Camp Nou ho tirarem endavant."

Eric Garcia també ha comentat la polèmica decisió arbitral. El central no entén l'arbitratge i s'ha mostrat molest pel resultat aconseguit:

 

El més llegit
AVUI ÉS NOTÍCIA
Anar al contingut