Jaume Roures
Jaume Roures en una imatge d'arxiu
Barça

Roures demandarà el Barça i critica Bartomeu per aferrar-se a la presidència

"No creia que fossin tan ximples de no pensar que s'acabaria descobrint", assegura el propietari de Mediapro en una entrevista al Diari de Girona

Redacció Esport3Actualitzat

El propietari de Mediapro, Jaume Roures, ha confirmat que presentarà una demanda contra el Barça en relació al Barçagate. En una entrevista al Diari de Girona, Roures explica que tant ell com la seva empresa han sigut atacats en uns comptes a Facebook, presumptament impulsats per l'empresa I3 Ventures, i que el club blaugrana ha fet una administració deslleial dels diners dels socis.

"És un 'Barçagate' amb totes les de la llei. No em van sorprendre aquest tipus d'operacions, perquè ja ho feia Núñez quan no hi havia xarxes. Aquesta directiva segueix el que s'ha anomenat nuñisme. Som al segle XXI i hi ha xarxes, poden intentar aquestes manipulacions, però no creia que fossin tan ximples de no pensar que s'acabaria descobrint. Dona una mesura del seu nivell intel·lectual, bastant pobre"

Sobre la situació de la directiva blaugrana, després d'una greu crisi per la renúncia de sis directius, Roures no creu que això pogués dur Bartomeu a avançar les eleccions.

"Sempre he tingut clar que Bartomeu estarà enganxat a la cadira fins a l'últim dia (30 de juny del 2021). Tampoc sabem quan acabarà el coronavirus, ni si al juny de l'any que ve es podrà anar a votar, que suposo i espero que sí, no pel tema de les eleccions del Barça, sinó per la situació de la societat al seu conjunt"

En relació amb la crisi del coronavirus, Roures afegeix que acabar aquesta temporada és primordial perquè és on estaran les pèrdues econòmiques, encara que això suposi començar més tard la pròxima temporada.

"El primordial ara mateix és acabar aquesta temporada perquè és on hi haurà les pèrdues econòmiques. És la prioritat. Si la 2020-21 es comença una mica més tard, ja s'arreglarà, perquè no són diners que es perden, sinó simplement que es retarden"

Anar al contingut