Riqui Puig obre les portes a la cessió

El jugador estarà atent a l'obertura del mercat d'hivern mentre confia que Valverde el cridi per jugar amb el primer equip del Barça
Actualitzat

Riqui Puig continua esperant que Valverde el cridi per jugar amb el primer equip del Barça. I ho fa sense perdre el seu somriure habitual mentre acumula experiències en el filial blaugrana.

"Sobretot, agafar minuts, és veritat que també m'agradaria jugar algun minut més a dalt, però jo crec que això és part de la meva maduració. Jugar partits, sumar minuts, agafar experiències i crec que aquest any ho estic aconseguint."

La Segona B, on juga actualment amb el Barça B, "és una categoria de pas".

"Ningú es pot quedar aquí per sempre i menys un jugador que ve del planter. Crec que has de buscar una mica d'aspiracions, has de marxar de la Segona B, però és part de la meva formació i, de moment, hem d'intentar millorar."

Marxar de la Segona B és un dels objectius del centrecampista de Matadepera, que ha estat objecte d'entrades molt dures aquesta temporada. Riqui Puig es permet demanar alguna actuació.

"Sobretot la Federació ha de fer alguna cosa, perquè si no fem res, potser acabaran amb la meva carrera i rebré a cada partit".

Evitar-li al jugador del Barça la duresa de la categoria passa perquè Valverde el pugi al primer equip, ara mateix una opció complicada, i per això el jugador del filial es planteja acceptar una cessió a algun equip de Primera. Mentrestant, haurà de continuar intentant que els rivals no facin volar per l'aire els seus 56 quilos.

VÍDEOS RELACIONATS
El més llegit
AVUI ÉS NOTÍCIA
Anar al contingut