Barça

Reunió Barça-Arturo Vidal per pactar-ne la sortida

Des del club confien resoldre la marxa del xilè a l'Inter de Milà en les pròximes hores

Laura BruguésActualitzat

El Barça i l'entorn d'Arturo Vidal s'han reunit aquest dilluns per resoldre la sortida del xilè. Es preveu que l'acord arribi com a molt tard dimarts, segons fonts del club blaugrana. El principal escull que estan negociant és posar-se d'acord en les condicions econòmiques per al traspàs del jugador a l'Inter de Milà.

Des del principi, el futbolista ha exigit cobrar l'any de contracte que li queda al club blaugrana i, de moment, es manté ferm en la intenció de no renunciar a res. Però, des del Barça, la idea és que l'Inter pagui un preu de traspàs simbòlic i així li donaria la carta de llibertat a Vidal sense pagar-li l'any de contracte que li queda a l'entitat blaugrana. El Barça vol repetir una operació similar al que es va acordar amb Rakitic perquè fitxés pel Sevilla.

Des d'Itàlia, les informacions apunten en la mateixa direcció. L'Inter espera Arturo Vidal aquesta mateixa tarda o demà al matí, en funció de quan aconsegueixi pactar la sortida amb el Barça. Això sí, subratllen que el club italià no vol pagar res pel xilè.

Amb la sortida d'Arturo Vidal, el Barça compliria un dels objectius que s'ha marcat aquest estiu, que és alliberar massa salarial.

 

 

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut