Nadal i Granollers, cara i creu en la jornada a Roland Garros (EFE)

Rafa Nadal s'estrena a Roland Garros amb una victòria contra Paire i Marcel Granollers no pot fer res per aturar Djokovic

El tenista manacorí, nou vegades campió a París, s'ha imposat clarament al francès Benoit Paire en menys de dues hores de joc per 6-1, 6-4 i 6-1, mentre que el barceloní ha cedit contra el vigent campió del torneig per 6-3, 6-4 i 6-2
Actualitzat

Rafa Nadal s'ha estrenat a Roland Garros amb una contundent victòria contra Benoit Paire per 6-1, 6-4 i 6-1. El tenista manacorí, nou vegades campió a París, s'ha imposat clarament al francès en menys de dues hores de joc. El seu pròxim rival en la segona ronda serà l'holandès Robin Haase, que s'ha desfet de l'australià Alex de Minaur, convidat per l'organització, por 6-2, 6-3 i 6-1.

Aquest dilluns també ha debutat el vigent campió, el serbi Novak Djokovic, que s'ha imposat al català Marcel Granollers per 6-3, 6-4 i 6-2 després de 2 hores i 27 minuts de joc. El tenista barceloní, número 77 del rànquing mundial, ha obligat a Djokovic a mostrar el seu millor nivell per accedir a la segona ronda, on s'enfrontarà al portuguès Joao Sousa, botxí del serbi Janko Tipsarevic.

David Ferrer ha derrotat en el seu primer partit al torneig francès al nord-americà Donald Young en un maratonià partit de 5 sets (5-7, 6-3, 4-6, 6-3 i 13-11)  que ha durat gairebé 4 hores i mitja. Un triomf que li ha permès ser el primer tenista des que hi ha estadístiques que ha superat en 15 edicions la ronda inicial d'un torneig del Grand Slam, en el seu cas Roland Garros.

 

 

NOTÍCIES RELACIONADES
El més llegit
AVUI ÉS NOTÍCIA
Anar al contingut