Márquez ha penjat una foto somrient a les xarxes socials

Problemes de visió doble priven Marc Márquez del GP de Xest

El de Cervera, que ja va tenir diplopia el 2011, segueix arrossegant les conseqüències de l'accident al cap que va patir fa 10 dies mentre s'entrenava
Redacció Esport3 Actualitzat

El vuit vegades campió del món no serà al Gran Premi de València, que es disputarà el proper cap de setmana al circuit de Xest i que posarà el punt final a la temporada de motociclisme. Marc Márquez també es perdrà els testos IRTA de Jerez, previstos per als dies 18 i 19 de novembre.

El pilot té problemes de visió doble o diplopia provocats per l'accident que va patir mentre s'entrenava, fent tot terreny, per al GP de l'Algarve i que en un primer moment va ocasionar-li una "lleu contusió al cap" que el va obligar a renunciar a la cursa de Portugal. El pilot alemany Stefan Bradl va ser el seu substitut a Portimao, on va acabar en la 15a posició.

Márquez ja sap què és la diplopia: "Són moments durs"

Márquez ha mantingut repòs des del dia de la caiguda, el dissabte 30 d'octubre, però el malestar i els problemes de visió no han remès. Per aquest motiu ahir dilluns va ser examinat amb l'oftalmòleg Bernat Sánchez Dalmau a l'Hospital Clínic de Barcelona i, un cop fetes les proves pertinents, s'ha detectat un nou episodi de diplopia. De moment és pronòstic de temps és "indefinit".

El pilot ja va patir episodis de diplopia el 2011, després d'un accident al GP de Malàsia, que el van tenir de baixa uns mesos, com ell mateix s'ha encarregat de recordar per Twitter. Tot i aquesta nova adversitat en la seva carrera, interrumpuda els darrers anys per la greu lesió al braç dret que va tenir el 2020, Márquez ha promès afrontar la recuperació "amb positivitat":

Els organitzadors del Mundial han desitjat tornar a veure aviat sobre l'asfalt un dels grans reclams de la competició:

NOTÍCIES RELACIONADES
El més llegit
AVUI ÉS NOTÍCIA
Anar al contingut