Pol Espargaró, amb més ganes que mai, vol reaparèixer a Mugello

Dos mesos després del terrible accident al circuit de Portimao, el pilot vallesà està pendent que els metges li comuniquin si podrà reaparèixer a Mugello l'11 de juny
Xavier Guillén Actualitzat

Des que va caure el 24 de març al circuit de Portimao, Pol Espargaró ha travessat un camí molt dur i dolorós. L'escapatòria del revolt 10 es va convertir en un parany terrible per al de Granollers. Amb una superfície inadequada, Pol va patir un reguitzell de fractures repartides entre costelles, vèrtebres i mandíbula i una forta contusió pulmonar.

"Vaig tenir por per la meva vida. Quan era a l'UCI no ets gaire conscient i veure tota la família allà... Vaig pensar que era greu."

"Amb l'operació de mandíbula vaig estar un mes prenent només líquids."

Després de quatre dies a l'UCI i de l'operació a la mandíbula, va començar la rehabilitació sense descans i ara s'acosta a la seva tornada a la competició.

"Tinc moltes ganes de tornar, més que mai, la moto va molt bé i estic desitjant córrer el més aviat possible."

La setmana vinent es sotmetrà a una ressonància i els metges li diran si pot tornar al Gran Premi d'Itàlia, a Mugello, l'11 de juny. Volen assegurar-se que una de les vèrtebres estigui perfectament soldada.

Pol ha repassat tot aquest període amb TV3, amb paraules plenes d'emoció cap a la seva dona Carlota:

"La meva dona ho ha estat tot: la meva metgessa, la meva físio, la mare de les meves filles... La vida que tinc i la que he tingut fins ara, sense ella, hagués estat impossible."
 

VÍDEOS RELACIONATS
El més llegit
AVUI ÉS NOTÍCIA
Anar al contingut