Pochettino somiava amb la banqueta del Reial Madrid
Pochettino en una imatge d'arxiu
Barça

Pochettino recula: "Ara no diria que abans d'entrenar al Barça marxo a la meva granja"

El tècnic argentí, que continua sense equip i sonant per al Barça, matisa unes controvertides declaracions del passat

Actualitzat

Mauricio Pochettino va sonar amb força quan el Barça va prescindir d'Ernesto Valverde, tot i que finalment va ser Quique Setién el qui va assumir el repte de pilotar un Barça que acabava de perdre la Supercopa d'Espanya, però que era líder de la classificació de la Lliga. El fitxatge del tècnic argentí hauria resultat contra natura, tenint en compte la seva vinculació amb l'Espanyol. Ell mateix es va encarregar d'esvair dubtes amb una frase controvertida: "Abans d'entrenar el Barça, me'n vaig a la meva granja".  

Passat un temps, el mateix Pochettino s'ha encarregat de posar en context aquella declaració, de matisar-la i fins i tot de donar-la per caducada, en unes declaracions al diari El País: 

"S'ha d'explicar bé. Vaig estar a Barcelona en aquella època i em vaig trobar amb Bartomeu en un bar. Ens vam saludar perquè portàvem els fills al mateix col·legi i vam estar 5 minuts xerrant. Això va generar un rumor que va fer saltar les alarmes, perquè hi havia més equips que ens volien, i quan em van preguntar al respecte ho valgi voler tallar de manera dràstica; no vaig voler faltar al respecte al Barcelona. Es poden dir les coses de manera diferent. L'Espanyol m'ha fet un nom. Però no sóc arrogant i no em va agradar fer una declaració com aquella. Potser ara no ho faria, perquè en la vida mai no se sap què passarà."

Pochettino no s'ha compromès encara amb cap equip de cara a la pròxima temporada, tot i el seu bon cartell a nivell internacional, després d'haver portat el Tottenham Hotspur a lluitar per la Premier League anglesa i a la final de la Champions del 2019, que va perdre davant el Liverpool l'any passat. Alguns rumors el situen altre cop dins l'òrbita blaugrana, si el club decideix prescindir de Setién al final d'aquesta campanya.

 

 

 

Anar al contingut